Sabah

KOCAMAN BAŞARILI ZAMAN VERMELİYİZ

Takımın oynadığı futboldan bazen memnunum, bazen de değilim ama yetki vermişiz. Kocaman F.Bahçe için şanstır

-

Aykut Kocaman’la 1 yıl mukavelemi­z var. Kendisiyle oturup konuşacağı­z. Tribünler, taraftar ve camia bir şey istiyor? ‘Böyle oynayalım, şöyle oynayalım.’ Bunu asgaride yapabilece­ksek, sen de ‘Yapacağım’ diyorsan bizim o zaman sana bakış açımız daha değişik olur.

ama diğer maçlarda tribünler doldu

■ Büyük maçlarda provokasyo­n var mı? Size karşı ‘Gitmeyin’ diyorlar. genelde boştu... yazıyorlar, tedbir Sosyal medyada kişiden 8 kişiye Provoke var. 50 bin demiş? gündeme getiriliyo­r, M.S. Ne Örnek Bir de çok vermişiz? Aykut’u Kimleri Disiplin’e “Aziz Yıldırım, konulmuş. Y., s... gidin!”... İ. Koç veriyor, Kara Kuvvetleti “Paranızı Ali Yüzbaşı! Kendisini konuşmasın­da Bu arkadaş, da al s. git!”... Bostancı’daki

Ali Bey komutanlığ­a... şikayet ettim. bu diye sorduk Komutanlığ­ı’na FETÖCÜ mü de üyeyse destek verdi. hem bu arkadaşa mahkemeye var. Hem ahlaksızlı­klar vereyim? Böyle mahkemeye

Yoksa neden dahliniz oldu mu? disipline veriyoruz. Bunda gündeme geldi. atacaksam

■ 38 sandık konusu birine o. Ben oyumu üstünü Tüzükte ne yazıyorsa Bunlar sandığın atarım yahu. Diğer göstere göstere zaten. Yukarısı gökyüzü sandıkta kapattırmı­şlar! ayrı hepsi uzuyor. Bizde kulüplerde sayım oy çalma sayılacak. Öyle hemen kadar olmadı, işleri de bugüne olamaz..

■ 20 yıldır altyapıya yatırım için neden beklediğin­iz yönünde eleştiri geldi Koç tarafından?

Biz beklemedik. Hollandalı getirdik 10 sene önce, beceremedi­k. 1 tane saha vardı Dereağzı’nda. Ama şimdi Gebze’de 250 dönüm arsa aldık sırf bu iş için. Tüm amatörleri bir araya toplayacak. Uzun vadeli proje. Benim 20 yıllık tecrübem sonrasında geliştirdi­ğim fikirlerdi­r. Bizim bütün plan ve programlar­ımız Fenerbahçe içindir. Biz oluruz olmayız. Yönetime gelirseniz, uygularsın­ız uygulamazs­ınız orası size kalmış. Siz de plan projelerin­izi verirseniz uygularız. Sonuçta akıl akıldan üstündür. oynadığı futboldan bazen memnunum bazen değilim. Konya’daki maçta kadroda iki santrfor varken santrforsu­z oynadık. Ben de taraftar gibi düşünüyoru­m. Niye santrforum­uz varken oynamıyor. Trabzon’da Hasan Ali’yi orta sahada oynattı. Eee ben şimdi hem taraftar hem başkan olarak işine karışırsam olmaz. Millet sanıyor ki Başkan bunlardan mutlu’... Ben de mutlu değilim. Ama yetki vermişsini­z adamcağıza. Ne yapabiliri­m ben? En fazla uyarabilir­im. Kocaman, Fenerbahçe için bir şanstır. Arsene Wenger 20 sene Arsenal’de Seyirci ne istiyor? Hücum edelim, gol atalım. Bunları yapabilece­ksek zaten problem yok. Aykut Kocaman başarılıdı­r. Eğer bir şeyi uzun vadeli düşünmek istiyorsak biraz zaman vermemiz lazım. Kendine göre inandığı bir sistem var, onu oturtmaya çalışıyor. Hataları yok mu? Var. Onları düzelttiği anda çözüm orada... şampiyon olamadı. Şimdi Fenerbahçe’ye getirmeye çalışıyorl­armış! Arsenal’in bizden bütçe dışında ne farkı var? Sadece para… Böyle bir ortamda 2011’de şampiyon olmuş, 2012’de şampiyonlu­ğu FETÖ’ye kaybetmiş. Şampiyonlu­ğu biz 12 Mayıs’ta sahaya çıkmadan kaybettik. Maça çıkmadan kaybettiği­miz, maçın sonunda anlaşıldı. Cüneyt Çakır’ın yardımıyla kaybettik. Bunu herkes unutuyor.

 ??  ?? Aziz Yıldırım, Genel Yayın Yönetmen Yardımcımı­z Metin Yüksel’i de ziyaret edip bir süre sohbet etti.
Aziz Yıldırım, Genel Yayın Yönetmen Yardımcımı­z Metin Yüksel’i de ziyaret edip bir süre sohbet etti.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye