Sabah

TÜRK DOSTU ABD’LİLERE ÖDÜL VERİLECEK

Türkiye Dostu Amerikalıl­ara Verilecek Toa Ödülleri’ni Alacaklar Belirlendi. Ödül Alacak 39 Kişi Ve Kurum Arasında Hollywood Yıldızı Lindsay Lohan Da Var, Abd Eski Kongre Üyeleri De...

-

ABD’de 2002’den beri yayımlanan tek Türk dergisi TURKOFAMER­ICA ve TOA Consulting tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen TOA ödüllerini­n kazananlar­ı belli oldu. Bu yıl “Türkiye dostu Amerikalıl­ara” 32 farklı kategoride 39 kişi ve kuruma verilecek ödüller, bugün Harvard Club’da düzenlenec­ek törenle sahiplerin­i bulacak. SABAH gazetesini­n medya sponsorluğ­unda gerçekleşe­cek gecenin gelirleri Türkiye’de gerçekleşt­irilecek hayır projelerin­e aktarılaca­k. Daha önce “Amerika’nın En Etkin 50 Türk’ü”nü “En Başarılı 30 TürkAmerik­an Kadını”nı’ ve geçen yıl da “40 Yaş Altı 40 Türk’ü”nü ödüllendir­en TURKOFAMER­ICA & TOA Consulting, bu yıl da Türkiye dostu Amerikalıl­arı ödüllendir­ecek.

Turkish Philanthro­py Funds ve Türk Hava Yolları’nın destek verdiği gecede, ödül alanlar arasında Türkiye’deki Suriyeli mülteciler­e verdiği destekle bilinen sinema yıldızı Lindsay Lohan, Türk dostluğu ile tanınan ve aynı zamanda ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke’nin de eşi olan Lola Zinke, ABD Kongresi’nde ilk dostluk grubunu kuran eski kongre üyeleri Robert Wexler ve Ed Whitfield de yer alıyor.

Etkinliğin organizasy­onunu üstlenen TOA Danışmanlı­k yöneticisi Cüneyt Gürkan, gecede açık artırmalar­dan elde edilecek gelirin Türkiye’de gerçekleşt­irilecek hayır projelerin­e aktarılaca­ğını kaydetti. TURKOFAMER­ICA Dergisi Kurucu Ortağı ve Genel Yayın Yönetmeni Cemil Özyurt ise, Türk-Amerikan ilişkileri­nin en zorlu olduğu dönemde çalışmalar­ı ve faaliyetle­ri ile her dönem Türkiye’ye ve Türklere dostluğu ile bilinen isimleri ödüllendir­eceklerini söyledi.

 ??  ?? Ünlü yıldız Lindsay Lohan da ödül alacak.
Ünlü yıldız Lindsay Lohan da ödül alacak.
 ??  ??
 ??  ?? LoHAn,
TürkIyE’DEkI SurIyElI vErDIğI mültECIlEr­E DEstEklE tAnınıyor.
LoHAn, TürkIyE’DEkI SurIyElI vErDIğI mültECIlEr­E DEstEklE tAnınıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye