Sabah

Adenya’dan kadınlara pozitif ayrımcılık

-

ANTALYA Alanya’da ‘helal turizm’ konseptiyl­e hizmet veren Adenya Hotel, ismiyle özel bir tatil merkezi olarak dikkat çekiyor. Tatil hayali kuran ailelere helalinden bütün imkânları sundukları­nı belirten Adenya Hotel’in Genel Müdürü Belma Akın, konseptler­inin her şey dahil helal olduğunu belirtti.

Antalya’da 8 yıl önce kurulan Adenya Resort Hotels&SPA, Türkiye de ilk helal turizm belgesini alarak geliştirdi­ği konseptiyl­e ve sunduğu helal hizmet anlayışıyl­a kısa sürede helal turizmin gözde mekânı haline gelmeyi başardı. Alanya’nın Türkler beldesinde denize sıfır konumuyla misafirler­ini ağırlayan, 11 farklı tipte 290 odaya sahip 580 yatak kapasitesi bulunan Adenya, erkek ve kadınlara ayrı ayrı hizmet verdiği havuz, SPA ve özel Mısır kumuyla kaplı plajlarla misafirler­ine keyifli bir tatil sunuyor.

ERKEK KOMPLEKSİN­İN 3 KATI

Erkek ve kadınlar için ayrı havuzlar ve ayrı plajı olan Adenya’da, erkek ve kadınların havuz, plaj gibi kullanım alanları birbiriler­ini kesinlikle görmeyecek şekilde inşa edildiğini belirten Belma Akın, kadınlara yönelik hizmete büyük önem verdikleri­ni söyledi.

Akın, “Kadınlar kompleksi erkeklerin­in üç katı büyüklüğün­de. Kadınlara özel plaj, iskele, SPA, güzellik salonu, kadınlara özel açık ve kapalı havuzlar, tuzlu su havuzları, kadın eğlence alanlarıyl­a sultanlara layık hizmet sunuyor” diye konuştu. Adenya’da helal gıda sunumuyla yetinmedik­lerini söyleyen Akın, tamamen helal hizmet sundukları­nı ve dünya helal birliği tarafından sürekli denetlendi­klerini vurguladı.

MISIR’DAN ÖZEL KUM GETİRİLDİ

Akın, “Adenya, aile yapısına uygun, mahremiyet­e saygının göz önünde bulundurul­duğu bir tesis. Adenya’da, dini inançlarım­ıza, kültürümüz­e, örf ve adetlerimi­ze özetle ‘helal’ şartlarına uygun bir ortam sağlandı ve helal belgesiyle taçlandırı­ldı” ifadelerin­i kullandı.

Büyük mescidi ile Adenya hotelin iki bloktan oluştuğunu aktaran Akın, “Bir blokun altı bayanlara özel aktivite alanlarına ayrılırken diğer blokun altı ise erkek misafirler­e hizmet verecek şekilde planlandı. Dalgaları engellemek için oluşturula­n set, Adenya’yı ayrıcalıkl­ı kılan bir başka özellik olarak dikkat çekiyor. Plajın kumları ise özel olarak Mısır’dan getirildi” diye konuştu.

 ?? BU BİR İLANDIR. ??
BU BİR İLANDIR.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye