Sabah

1 ERDOĞAN TÜM KİRLİ OYUNLARI BOZACAK

Aybüke öğretmenin ailesi SABAH’a konuştu: 24 Haziran seçimleri bir yol ayrımı. Omuz omuza vererek güçlü Türkiye için biz de Erdoğan diyeceğiz

- EDIT|R: Bülent DEĞERLİ - TASARıM: Halil NADAR

Batman’ın Kozluk ilçesinde geçen yıl PKK’lı teröristle­rin saldırısın­da şehit olan 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın ailesi SABAH’a konuştu. Baba Sadık Yalçın, “24 Haziran seçimleri yol ayrımı. FETÖ’cüler, PKK ve diğer terör örgütleri el ele vererek ülkeyi bir yerlere çekmek istiyorlar. Tüm kirli oyunları Erdoğan bozacak” diye konuştu.

KARNE VERMİŞTİ

16 Haziran 2017’de Batman’da PKK’lı teröristle­rin AK Partili Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık’ın aracına düzenlediğ­i Kalaşnikof­lu saldırıda, olay yerinden geçen bir araçta bulunan 23 yaşındaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın de yaşamını yitirmişti. Hain saldırıda şehit olan genç öğretmen, görev yaptığı Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki karne dağıtımını­n ardından evine dönüyordu.

‘İRADE VE ERDEM SAHİBİ’

Karabük’te yaşayan şehit öğretmenin babası Sadık ve annesi Zehra Yalçın SABAH’a konuştu. “Bu vatanı böldürtmey­eceğiz” diyen Yalçın çifti şöyle devam etti: “Bu millet başkomutan­ının yanında, askerin arkasında duracaktır. Mağdurun yanında, zalimin karşısında duran, irade, erdem, cesaret sahibi bir Cumhurbaşk­anımız var. Artık dünyaya karşı dik duran Türkiye var. 24 Haziran seçimleri yol ayrımı. Hain FETÖ’cüler, PKK ve diğer terör örgütleri beraber el ele vererek ülkeyi bir yerlere çekmek istiyorlar. Bunların tüm kirli oyunlarını Erdoğan ve bu millet bozacak.”

‘KRİZ YAŞANMAYAC­AK’

Aybüke öğretmenin annebabası sözlerine şöyle devam etti: “Tayyip Erdoğan 16 yıldır millet uğruna ciddi kararlar aldı ve hepsinde de başarılı oldu. Bu Türkiye düşmanları­nı rahatsız ediyor. İşlerini güçlerini bırakmış Cumhurbaşk­anımızla uğraşıyorl­ar. İnşallah 24 Haziran’dan sonra istikrar ve güçlü Türkiye ile birlikte ekonomik ve siyasi krizler artık yaşanmayac­ak. Omuz omuza vererek, hep birlikte güçlü Türkiye için Erdoğan diyeceğiz.”

 ??  ?? Ömer Takdemir 20 yaşında şehit oldu.
Ömer Takdemir 20 yaşında şehit oldu.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Sırrıberk ARSLAN
Sırrıberk ARSLAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye