Sabah

“Bu evden 6 oy çıkacak hepsi de Erdoğan’a”

15 Temmuz gazisi Erdal Akyasan’ın annesi: Darbe başarılı olsaydı kimse sağ kalmayacak­tı. Bir tane Recep Tayyip Erdoğan var, onu indirtmeyi­z

-

15 Temmuz gecesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde sol omzundan yaralanan Erdal Akyasan ve ailesi SABAH’ı iftarda ağırladı. O geceyi anlatan Aksayan “Biz 5 erkek kardeşiz. En ufak ve ortanca kardeşim hep beraber çıktık. Köprüdeki ilk gruplardan­dım. Sol omzumda bir acı hissettim. Zaten sonra hastanede açtım gözlerimi” dedi. Anne Ayşe Akyasan ise “Bizim evden 6 oy çıkacak hepsi Erdoğan’a” mesajını verdi. İşte annenin söyledikle­ri:

‘ERDOĞAN BİR NUMARA’

■ “AK Parti’nin sonuna kadar destekçisi­yiz. Kılıçdaroğ­lu 9 seçim kaybetti. Hâlâ bırakıp gitmiyor. Erdoğan yüzde yüz kazanacak, biliyoruz. Bundan 20 sene öncesi. Oğlumun kolu kırılmış. Bir hafta boyunca çocuğu oradan oraya sürükledim. Sadece alçıya alınması için. Resmen Üsküdar’ın başından sonuna kadar sıra vardı. Şimdi öyle mi? Erdoğan sayesinde 5 çocuğumu büyüttüm.

■ O gece bütün çocuklarım­ı sokağa yolladım. Sadece biri kaldı, beni bırakmamak için. Meral Akşener bizim gözümüzde bir numaralı FETÖ’cüdür. Darbe sadece halka değil Erdoğan’a yapılan bir girişimdi. Bir tane Recep Tayyip Erdoğan var, onu indirtmeyi­z. Dünya liderleri arasında Erdoğan bir numaralı sırada gelir. Diktatör falan değil. Gün geçtikçe güçleniyor­sun bu adam sayesinde. Bu ülkeyi nereden nereye getirdi. O kadar lider gördük, bunun gibisini görmedik. Sözünün arkasında, ne dediyse yaptı.

■ Bizim evden 6 oy çıkacak hepsi Erdoğan’a, AK Parti’ye. Kılıçdaroğ­lu zaten 9 seçimden sonra artık kazanamaya­cağını anlayınca İnce’yi çıkardı öne. Hiçbirisi Erdoğan’ın karşısına çıkamaz. Erdoğan olmasaydı teröristle­r bizim yiyeceğimi­zi bile alacaklard­ı. Eğer o gün darbe başarılı olsaydı kimse sağ kalmayacak­tı. Bir oğlum bile kalmayacak­tı. Böyle güzel yaşamak varken, neden verelim Türkiye’yi başka ellere. Dualarımız hep Erdoğan’la. Bizim dualarımız­la başaracak.”

 ??  ?? Takdemir çifti: “Genç fidanlar, kalleş pusularla düşmesin diye Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ı destekliyo­ruz.”
Takdemir çifti: “Genç fidanlar, kalleş pusularla düşmesin diye Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ı destekliyo­ruz.”
 ??  ?? Akyasan ailesi, arkadaşımı­z Beyza Kabasakal’a konuştu. Gazi Erdal Akyasan
Akyasan ailesi, arkadaşımı­z Beyza Kabasakal’a konuştu. Gazi Erdal Akyasan
 ??  ?? Beyza KABASAKAL
Beyza KABASAKAL

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye