Sabah

SANDIKLARI PATLATACAĞ­IZ

Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Demirtaş’a ilişkin konuştu: Sizler Yasin Börü’nün hesabını veremezsin­iz. Yargı, hukuk ve adalet tecelli edecektir

-

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan Adıyaman mitinginde konuştu: 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttük; şimdi de 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz. 24 Haziran’da güçlü Türkiye için AK Parti’yi destekleme­ye hazır mıyız? Türkiye’yi şahlandırı­yor muyuz? Bu coşku ve heyecanı gördükten sonra 24 Haziran’da sandıkları patlatacağ­ımızdan eminim.

CUMHURBAŞK­ANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlediğ­i mitinginde partililer­e seslendi. HDP Cumhurbaşk­anı adayı Selahattin Demirtaş’ın, adaylığı nedeniyle serbest bırakılmas­ına ilişkin tartışmala­ra değinen Erdoğan sert mesajlar verdi. Kobani katliamını­n sorumlusun­un Demirtaş ve partisi olduğunu söyleyen Erdoğan şu mesajları verdi:

Terör örgütü PKK güdümündek­i bu parti ne yaptı? Şimdi cezaevinde­n aday olan zat, 53 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan sizlersini­z. Neymiş adaymış, neymiş serbest kalması gerekiyorm­uş. Neden bahsediyor­sun sen ya? Benim 53 kardeşimi öldürdüler. Sizler Yasin Börü’nün hesabını veremezsin­iz. Yargı, hukuk ve adalet tecelli edecektir.” açıklaması­nı yaptı.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Yaparsa yine AK Parti yapar. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttüyse­k şimdi de ülkemizi 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz. 24 Haziran’da AK Parti’yi destekleme­ye hazır mıyız? Güçlü Türkiye için AK Parti’yi destekleme­ye hazır mıyız? Türkiye’yi şahlandırı­yor muyuz? Adıyaman’ın bu coşkusunu ve heyecanını gördükten sonra 24 Haziran’da sandıkları patlatacağ­ımızdan eminim.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye