Sabah

VATANDAŞ: KİRLİ İTTİFAK ORTADA

- Furkan KARA-ÖzJür ÖZDEMİR - Ali ALTUNDAŞ - Akif YAMAN - Halit TURAN - Züleyha BAŞKIRAN - Muharrem DOĞANTEZ /

HER gün yeni kanıtlar ortaya çıkan FETÖ-CHP bağlantısı­na vatandaşla­r da sert tepki gösterdi: “CHP sırf iktidar olmak için herkesle işbirliği yapar. Ama sandıkta derslerini alacaklar.”

■ Sabahattin Genç (76): CHP-FETÖ ilişkisi gün yüzü gibi ortada. Çıkarları için ortak olmuşlar. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra da bunu görmüş olduk. FETÖ ile CHP’lilerin görüşmeler­i ortaya çıkıyor. Bu ülkenin başına bir iş gelse neden hep arkasından CHP çıkıyor? İktidar hırsı yerine bu milleti düşünsünle­r.

■ Necati Yazıcı (56): Seçimlerde Cumhurbaşk­anımız yüzde 60’ın üzerinde alacak inşallah. FETÖ ile iş birliği yapan CHP de yine dersini alacak. Kılıçdaroğ­lu, 15 Temmuz’da bir telefonla tankların önünü açtırdı. FETÖ üyeleriyle ilişkileri de açığa çıkmaya devam ediyor.

■ Ziya Yıldız (52): CHP hep tutarsız bir parti oldu. Sırf iktidar olmak için herkesle işbirliği yaparlar. Çünkü dertleri bu ülkenin geleceğind­en değil kendi gelecekler­i. Bu ülkeye bu zamana kadar ne vermişler? Vermedikle­ri gibi engel de oluyorlar. Teröristle­rle ortak hareket ediyorlar. Onlar ne isterse CHP de onu istiyor.

■ KONYA- Hasan Baştürk (38):

CHP’nin her kademesind­e FETÖ üyesi çıktı. Kılıçdaroğ­lu’nun danışmanla­rı FETÖ’den tutuklandı. CHP 17-25’ten bu yana FETÖ ağzıyla konuşuyor.

■ TRABZON- Leyla Aydemir (34): CHP, FETÖ’nün ortağı gibi davranıyor. CHP’nin açıkladığı seçim beyannames­inde terör örgütü FETÖ ile mücadele konusunda hiçbir açıklama yok. Ama bu oyun da 24 Haziran’da bozulacakt­ır.

■ KAYSERİ- Mahmut Bilet (55): CHP, FETÖ’nün kuyruğunda bir kukla oldu. Memleketi işgal meselesind­e bile CHP FETÖ’ye çanak tutmuştur.

■ BURSA - Halit Aktaş (60): Atatürk’ün kurduğu bir partinin, vatan haini bir yapı ile dirsek teması kurması çok acı. Bu durum CHP’nin ne kadar çaresiz olduğunu gösterir. TBMM’ye bomba atan hainlerle yapılan ortaklık, Kılıçdaroğ­lu ve CHP’nin sonu olacak. Gereken cevabı sandıkta vereceğiz.

■ GİRESUN - Samittin Beyaz (62): Bunların işbirliğin­e destek vermek vatana millete ihanet demektir.

■ KONYA- Yücel Yılmaz (70): CHP ile FETÖ ilişkisi birçok kez belgelendi. Ama parti içinde hiç kimse bu birlikteli­ğe tepki göstermedi. Yine aynı genel başkanları­yla yollarına devam ediyorlar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye