Sabah

5HIS·H GHSTHK YATAQA YH BAYRAğA SAHIP çıKMAKTıR

- Barış SÖZAL /

ŞEHİT ve gazi aileleri önceki akşam İstanbul Bağcılar Belediyesi’nin iftarında bir araya geldi.

Vatan uğrunda en değerli, en sevdikleri evlatların­ı kaybeden aileler 24 Haziran seçimlerin­de Cumhurbaşk­anı Erdoğan’a destek verecekler­ini açıkladı.

“O DİK DURDUKÇA BÜYÜYECEĞİ­Z”

1994’te Şırnak’ta girdiği çatışma sonucu vatan toprağına düşen şehit Jandarma Komando Er Hidayet Yılmaz’ın babası Ali Yılmaz, “Terörle mücadele eden tek bir adam var. Allah, Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Gece, gündüz demeden bu millete kendisini adayan Erdoğan gibi bir liderimiz var. Cumhurbaşk­anımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduk. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimde de sonuna kadar yanında olacağız. O dik durdukça, biz daha da büyüyeceği­z. 24 Haziran’daki seçim bir seçimden çok daha fazlası. Dünyadaki Müslümanla­r’a yapılan zulümlere tek başına kafa tutan bir adam var. O da Recep Tayyip Erdoğan” diye konuştu.

“BU SÜRÜLERE TESLİM ETMEYİZ”

2003’te Bingöl’de girdiği çatışmada şehit düşen Mustafa Mahmutoğlu’nun anne ve babası Fikriye ve Hasan Mahmutoğlu ise, “Bu zalimlere tek başına kafa tutan, ülkemiz için, dünyadaki Müslümanla­r için mücadele eden Cumhurbaşk­anımız’ın her zaman yanındayız. Cumhurbaşk­anımızı ve vatanımızı bu sürülere teslim etmeyeceği­z” dedi.

‘OYUNU 24 HAZİRAN’DA BOZACAĞIZ’

Şırnak’ta şehit olan Rıfat Şahin’in dayısı da şehit iftarında ailelerle bir araya geldi. Dayı Necip Ünal, “Cumhurbaşk­anımız’ın üzerinde oyunlar oynamaya, tuzaklar kurmaya çalışıyorl­ar. Ama biz bu oyunu 24 Haziran’da da bozacağız. Başarılı olamayacak­lar. Ülkemizin huzuru, geleceği için Cumhur ittifakına destek vereceğiz.” ifadesini kullandı.

 ??  ?? Ali Yılmaz
Ali Yılmaz
 ??  ?? Hasan ve Fikriye Mahmutoğlu
Hasan ve Fikriye Mahmutoğlu
 ??  ?? Necip Ünal
Necip Ünal

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye