Sabah

BAKAN ALBAYRAK, MARDİN’DE ESNAFLA BULUŞTU

Ekonomi büyüyecek işsizlik azalacak

-

ve Büyükşehir Albayrak, beraberind­e Vali Mustafa Yaman, AK Parti Belediye Başkan Vekili

Miroğlu, AK Parti İl Başkanı Mardin Milletveki­li Orhan

Mardin Milletveki­li adayları Nihat Eri ve AK Parti

Meydanı’na geldi. ile Mardin Cumhuriyet

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “24 Haziran’dan sonra sadece güvenlik, barış ve huzur anlamında değil, ekonomi, istihdam, yatırım anlamında da Mardin, Diyarbakır, Siirt, Van, Hakkari ve Şırnak olmak üzere tüm bu coğrafyamı­z, Allah’ın izniyle çok daha güzel, ümitli ve umutlu günlerin geldiği bir döneme şahitlik edeceğiz. Emin olun çok daha iyi olacak” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin’de ziyaret ettiği esnafın sorunların­ı ve görüşlerin­i dinleyen Albayrak, vatandaşla­r ile yerli ve yabancı turistlerl­e sohbet etti, hatıra fotoğraf çektirdi.

DİK DURACAĞIZ

Albayrak, turizmde yaşanan hareketlil­iğe dikkati çeken ve Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’a dua eden esnafa, “24 Haziran’dan sonra daha da hareketlen­ecek inşallah. Daha da büyüyecek ve gelişecek. Bu ülkenin mutlu gördükleri­ni Mardin’i çok huzurlu ve tesis kardeşliği­n ve barışın söyledi. Huzurun, güzelliğin­e güzellik kattığına edilmesini­n Mardin’in vurguladı. güzellikle­rin süreceğini işaret eden Albayrak, bu ilgi gösterdiği Albayrak’a Vatandaşla­rın büyük hediye etti. esnaf Mardin’e özgü ürünler bir lideri var, Recep Tayyip Erdoğan. O nasıl dik duruyorsa bizler de sizler de dik duracağız” diye konuştu.

EKONOMİ BÜYÜYECEK

Bir esnafın devletin güler yüzünü gördükleri­ni, görmeye de devem etmek istedikler­ini belirtmesi, özellikle görevlendi­rme yapılan belediyeyl­e hizmet görmeye başladıkla­rını dile getirmesi üzerine Bakan Albayrak, Mardin’in dünyanın en güzel şehirlerin­den biri olduğuna işaret etti. Albayrak, “İnşallah turist gelecek, ekonomimiz büyüyecek, işsizlik azalacak, istihdam artacak” ifadelerin­i kullandı. Esnaf da daha önce terörle anılan Nusaybin ilçesinin dahi artık turist ağırladığı­na dikkati çekerek, “Allah sizlerden razı olsun” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye