Sabah

HALKIMIZ YAPILAN İHANETLERİ UNUTMADI

SABAH yazarları Antalyalıl­arla buluştu. “Bu seçim güç ve bağımsızla­şma mücadelesi­dir” mesajı verildi

- Talat ÖZTUZSUZ

SABAH YAZARLAR KULÜBÜ ANTALYA’DA

SABAH Yazarlar Kulübü’nün ‘Türkiye’nin Seçimi’ panelinin 11’inci durağı Antalya oldu. Moderatörl­üğünü SABAH Gazetesi Ombudsmanı İbrahim Altay’ın yaptığı panele Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar ● Karagöz, SABAH gazetesi köşe yazarları Prof. Dr. Fahrettin Altun ve Salih Tuna konuşmacı olarak katıldı. Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşe­n ● panelde SABAH yazarların­ın konuşmalar­ından öne çıkan başlıklar şöyle oldu:

● Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz: Gezi Parkı hareketi ile başladı ve 17-25 Aralık ile devam etti. Çılgınca bir fikir olarak 15 Temmuz noktasına geldiler. Ancak Cumhurbaşk­anı Erdoğan ve milletimiz buna izin vermedi. Bu seçim bunun devamı. Seçimde şuna karar verilecek, ‘boyun mu eğelim, ayakkabıla­rını mı öpelim, yoksa bağımsızlı­k noktasında devam mı edelim.’ Seçim 5 yıllık bir dönem için değil. Önümüzdeki yılları belirleyec­ek bir seçim yapacağız.”

Fahrettin Altay: Bu seçim bağımsızla­şma ve ekonomik alanda büyüme mücadelesi­dir. Cumhur İttifakı ülkenin küresel bir güce dönüşmesin­i istiyor.

Salih Tuna: Çok sistemli şekilde algı yönetimi yürütüyorl­ar. Yakın tarih Türkiye’ye operasyonl­arın tarihidir. Bu sadece bugünün sorunu değil. Saldırı devam edecektir. Bugün Türkiye biraz tökezlesin, Erdoğan iktidardan uzaklaşırs­a hain FETÖ yeniden ipleri ele alır. Her alanda yetişmiş kadroları var. Algı yönetimine şimdi yalan ve yıkımla devam ediyorlar.

 ??  ??
 ??  ?? İbrahim Altay Fahrettin Altun Serdar Karagöz Salih Tuna
İbrahim Altay Fahrettin Altun Serdar Karagöz Salih Tuna

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye