Sabah

BIR NEBZE DE OLSA IçIM RAHATLADı

Maçka’da 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden teröristle­rden ikisi öldürüldü. Acılı anne, “Bir nebze rahatladım. Ama evlat acısını hiçbir şey hafifletmi­yor” dedi

-

TRABZON’UN Maçka ilçeside geçen yıl 15 yaşındaki Eren Bülbül ile bir astsubayı şehit eden grupta yer alan iki PKK’lı teröristin öldürülmes­i Eren’in ailesinin yüreğine su serpti. Giresun’un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada etkisiz hale getirilen teröristle­rden birinin, 300 bin lira para ödüllü gri listede yer alan Soreş kod adlı Barış Coşkun olduğu tespit edildi.

EVLAT ACISI HAFİFLEMİY­OR

Şehit Eren’in annesi Ayşe Bülbül, oğlunu şehit eden teröristle­rin öldürülmes­iyle ilgili olarak, “Benim acım kolay kolay geçecek bir acı değil. Bana olan olmuş, zor süreçlerde­n

geçiyorum. Evlat acısı Allah kimseye vermesin. Bir nebze de olsa içim rahatladı ama acım yine aynı, evlat acısını hiçbir şey hafifletmi­yor” dedi. Oğlu şehit olduktan sonra dünyaya gelen torununa “Eren” adını verdikleri­ni anlatan anne Bülbül, “O bile acımı dindirmedi. Eren’im gibi kokmuyor. Hiçbir şey Eren’in yerini tutmuyor” diye konuştu. Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür eden anne Bülbül, “Allah razı olsun, onu Allah başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşk­anımız ne dedi ise yerine getirdi. Biz 13 çocuk, ana baba iki göz odadaydık. Devletimiz­den Allah razı olsun ev yaptırıyor­lar, beni maaşa bağladılar. Ben daha ne isteyeyim.” ifadesini kullandı.

ASKERLER İÇİN 5 KURBAN

Bu arada şehit Eren Bülbül’ün ağabeyleri Çağlar ve Arif Bülbül ise, Maçka Jandarma Özel Harekat’taki askerlere 5 kurban bağışladı. İki teröristi etkisiz hale getiren askerleri operasyon dönüşünde Güce ilçesinde yüzlerce vatandaş konvoyla karşıladı. Maçka’ya gelen askerlere vatandaşla­r “Maçka sizinle gurur duyuyor” sloganları­yla sevgi gösterisin­de bulundu.

 ??  ?? Eren Bülbül
Eren Bülbül
 ??  ?? Ayşe Bülbül
Ayşe Bülbül
 ??  ?? Eren’in ağabeyi Arif Bülbül
Eren’in ağabeyi Arif Bülbül
 ??  ?? TRABZON
TRABZON

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye