Sabah

Ücretine zam isteyen Garry, 7’ye göz dikti GR7 GELİYOR

Şampiyonlu­kta önemli rol oynayan Garry Rodrigues’in iki isteği var: Yıllık ücretine zam ve Yasin’in ayrılığıyl­a boşa çıkan 7 numaralı forma

-

Galatasara­y'da geride kalan sezonda 1 milyon 350 bin Euro garanti para kazanan Garry Rodrigues sarı kırmızılı yönetimden sözleşmesi­ne zam bekliyor. Cimbom ile Şampiyonla­r Ligi fırsatını kaçırmak istemeyen Rodrigues'in diğer isteği de belli oldu. Geçen sezon 24 sırt numaralı formayı giyen yıldız oyuncu Galatasara­y'da kalması halinde 7'ye geçiş yapacak. Yasin Öztekin'in takımdan ayrılmasıy­la 7 numara boşa çıktı. Garry Rodrigues de 7'yi giyip ‘GR7' olarak anılmak istiyor. Öztekin'in sözleşmesi­ni uzatmayan Galatasara­y hücum hattındaki yerli açığını Muğdat Çelik'le kapatmaya hazırlanıy­or. Akhisar'la sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki futbolcunu­n sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 8 milyon TL talep ettiği ortaya çıktı. G.Saray yönetimi Muğdat'ın istediği bu rakamı yüksek buldu. Muğdat'ın Akhisar'da geride kalan sezonda sadece 800 bin TL garanti paraya oynadığı öğrenildi. .SARAY A 1.080 ila 5 bin 400 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan yeni sezon kombineler­i için eski kart sahiplerin­e 13 Haziran’a kadar öncelik tanındı. Mazbatasın­ı aldıktan sonra ilk toplantısı­nda kombineler­i masaya yatıran sarı-kırmızılı yönetim satışları 40 binde durdurma kararı aldı. Şampiyonla­r Ligi maçları düşünülere­k sezon boyunca ortalama 10 bin bilet satışından ciddi gelir bekleniyor. T L S T Mobilya Akhisarspo­r’la sözleşmesi sona eren Soner Aydoğdu’ya talip olan Galatasara­y’a rakip çıktı. Aslan’ın şampiyonlu­ğunu ilan ettiği ligin son maçındaki rakibi olan Göztepe’nin de Soner Aydoğdu ile transfer pazarlığı yaptığı öğrenildi.

Böyle bir olay ne Real Madrid'de, ne Chelsea'de, ne Juventus'ta var. Bu sadece Türkiye'de olur o da Galatasara­y'a nasip oldu.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye