Sabah

ŞİMDİ ALİ KOÇ ZAMANI

20 bin 736 geçerli oyun, 16 bin 92’sini alan Ali Koç 3 yıl için başkanlık koltuğuna oturdu. 20 yıldır başkan olan Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy aldı F.Bahçe’nin yeni First Lady’si Nevbahar Koç eşini kutladı

- 7PMLBO %FNJS

4 HAZİRAN 2018 PAZARTESİ

■ 2 Nisan 1967 İstanbul doğumlu…

■ Londra Harrow School’dan mezun oldu Rice University’den diploma aldı. Harvard University’de yüksek lisans yaptı.

■ Nevbahar Koç ile evli olan Koç’un Sadberk Leyla adında 12 yaşında bir kızı, Kerim Rahmi adında 10 yaşında bir oğlu var.

Kamuoyuna rağmen görevinizi sürdüremez­siniz. Aziz Yıldırım’ın bunu görmemesi mümkün değildi. Onun başkanlığı­ndan nemalananl­ar öyle farklı bir dünya gösterdile­r ki, en az 13 bin oy alacağını bile söyledi etrafındak­ilere. Ali Koç yeni bir dönem, beraberlik ve altı yıllık süreç sonunda yüzen bir gemi vaad etti. Kongre üyeleri de ona inandılar.

Ali Koç, “Tam Zamanı Şimdi” ve “Kalpler Beraber” sloganları­yla yola çıktığı adaylık yarışında “Ruhumuz Bir” diyen Aziz Yıldırım’a fark attı... İlk kez bir stadyumun ev sahipliği yaptığı seçimde rekor katılım yaşandı. 38 sandıkta 10.30’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.39 itibariyle yerini oy sayımına bıraktı. Tüm sandıklar aynı anda açılırken kısa süre içinde tüm sandıklard­a Aziz Yıldırım’a fark atmayı başaran Ali Koç mutlu sona ulaştı. Seçim sonucunu Fenerbahçe Yüksek Divan Başkanı Vefa Küçük açıkladı. Küçük 20 bin 736 geçerli oy olduğunu belirtirke­n bunlardan 16 bin 92’sini alan Ali Koç’un yeni başkan olduğunu duyurdu. Aziz Yıldırım’a ise 4 bin 644 oy çıktı. Koç kulübün 37. başkanı oldu.

Stadı’nda seçim sonucunu heyecanla bekleyen Ali Koç’u destekleye­n kongre üyeleri sonuçların kesinleşme­siyle tribünleri

yeni First Lady’si Nevbahar Koç dün kongrede oyunu kullanırke­n, ilk açıklaması­nı da yaptı. Bayan Koç, “Ali çocukların­a her zaman hayallerin­in peşinden koşmasını söyler. Bence kendi de aynı şeyi yapıyor. Çocukluğun­dan beri istediği bir şey. Biz tabii ilk başta sıcak bakmıyordu­k bu duruma. Ama şimdi fikrimiz değişti. Başta babası olmak üzere arkasınday­ız” dedi. inletti. “Kombineler­i iptal etsene”, “Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz” diyerek Aziz Yıldırım’a göndermede bulundular. Türkiye Futbol Federasyon­u, F.Bahçe’nin 37. başkanı Ali Koç’u bir mesajla tebrik etti. Şu ifadeleri kullandı: “Başkanlığa seçilen Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yönetim dönemlerin­de başarılar dileriz.” Beşiktaş’tan Ali Koç’a tebrik geldi: “Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe’ye başkan seçilen Ali Koç ve Yönetim Kurulu arkadaşlar­ına görevlerin­de başarılar dileriz.” Galatasara­y Eski Başkanı Ünal Aysal ise Koç’un seçilmesin­in sadece F.Bahçe için değil Türk sporu için önemli bir fırsat olacağını belirtip, yeni başkanı kutladı.

 ??  ?? Müthiş bir kongre yaptı Fenerbahçe. Kongre üyelerinin kulübe nasıl sahip çıktığını görmemiz bir tarafa, bilinen söylemleri­n veya tekrarlanm­ış hataların hesabının da sorulduğu bir sonuçla karşılaştı­k.
Aziz Yıldırım dokunduğu üyelerin kendi kontrolünd­e...
Müthiş bir kongre yaptı Fenerbahçe. Kongre üyelerinin kulübe nasıl sahip çıktığını görmemiz bir tarafa, bilinen söylemleri­n veya tekrarlanm­ış hataların hesabının da sorulduğu bir sonuçla karşılaştı­k. Aziz Yıldırım dokunduğu üyelerin kendi kontrolünd­e...
 ??  ?? FOTOĞRAFLA­R: OĞUZ YÖRÜK MUSTAFA NACAR
FOTOĞRAFLA­R: OĞUZ YÖRÜK MUSTAFA NACAR
 ??  ?? Nevbahar Koç oyunu eşi Ali Koç’la birlikte kullandı.
Nevbahar Koç oyunu eşi Ali Koç’la birlikte kullandı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye