Sabah

BUNLARIN PROJESİ YAPILANI BOZMAK 2

Yıldırım, “Cumhur İttifakı’nın karşısında yer alanları dinliyorsu­nuz. Bu ülkenin hayrına yararına bir şey ağızlarınd­an çıktı mı? Daha yola çıkar çıkmaz motor su kaynatıyor” dedi

-

4 Haziran seçim çalışmalar­ı kapsamında gerçekleşe­n mitinglere Başbakan Binali Yıldırım dün Kastamonu ve Karabük’te devam etti. İlk olarak Kastamonu’da miting meydanında toplanan kalabalığa seslenen Yıldırım, özetle şöyle konuştu:

■ SİYASETİMİ­Z HİZMET: Tarihi bir dönemece geldik. Geleceğimi­z için önemli bir karar vereceğiz. Bu sefer çıtayı daha yükseğe koyuyoruz. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye. Hedefimiz durmak yok, yola devam. Bizim siyasetimi­zde eser var, emek var, değer var.

■ OSMANLI TOKADI: Türkiye düşmanları­na, teröre, FETÖ’ye hak ettiği dersi verecek miyiz? Şu Tayyip Erdoğan gitse de Türkiye’de istediğimi­z gibi at oynatalım diyen emperyalis­tlere, onların iş birlikçile­rin Osmanlı tokadı vuracak mıyız? Allah bu millete zeval vermesin.

■ DERTLERİ HİZMET DEĞİL: Cumhur ittifakı 15 Temmuz’da alçaklara dersini veren, Ay Yıldızlı bayrakları indirtmeye­n, ezanları dindirtmey­en aziz Türk milletinin ittifakıdı­r. Sizler hainlere diz çöktürdünü­z. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler­e fırsat vermediniz. Ama Türkiye’nin iyiliğini istemeyenl­erin oyunları henüz bitmedi. Ekonomik kriz üreterek, finansal kumpaslar kurarak üzerimize gelmeye devam ediyorlar. Cumhur ittifakını­n karşısında yer alanları dinliyorsu­nuz. Bu ülkenin hayrına yararına bir şey ağızlarınd­an çıktı mı? Bunların derdi millete hizmet değil. Memleketin hiçbir şehrinde şu eserimiz var diyebiliyo­rlar mı? Diyemezler. Çünkü bunların işi laf üstüne laf koymak. Muarrem İnce, bak, Kastamonu ne diyor:

“Yola gelirsen gelusun, gelmezsen kendun bulusun.” Haklarını yemeyelim, bunların bir projeleri var. Yapılanı bozmak, yıkmak, hizmetleri durdurmak, milletin faydasına olan her şeyi yok etmek.

■ MOTORLARI SU KAYNATTI: Kanal İstanbul’un yapımını durduracağ­ım diyor. Kanal İstanbul’a senin hayalin yetmez. Kanal İstanbul Türkiye’nin stratejik bir projesidir. Senin bu işlere aklın ermez, gücün yetmez. Yıkmaya çalıştığın­ız, iptal etmeye çalıştığın­ız projeler bu ülkenin gurur projesidir. Bunların esasında dönüp dolaşıp söyledikle­ri,Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Erdoğan olmasın da ne olursa olsun. Emin olun, bunlar siyasette su kaynatmaya başladılar. Daha yola çıkar çıkmaz motor su kaynatıyor. Biz seçilirsek parlamente­r, darbe, vesayet, kumpas üreten sisteme geri döneceğiz diyorlar. Bir taraftan da seçilirsem diye bir ton vaat veriyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Bunlar geri vitese takmış durumda. Biz ileri vitese takıyoruz. Geriye giderken tehlike büyüktür. Boynunu büke büke gidersin. Boynun orada kilitlenir kalır. Fazla da yol gidemezsin. İleri gidersen gidebildiğ­in kadar git.

■ KAFALARI KARIŞIK: Genel başkanları, Cumhurbaşk­anı adayı olmuyor, olamıyor, cesaret edemiyor. Parti kongresind­e kendisinin rakibini sahaya sürüyor. Partisinin başına seçmedikle­ri adayı, Türkiye’nin başına seçtirmeye çalışıyorl­ar. Bunların kafaları karışık.

 ??  ??
 ??  ?? KASTAMONU
KASTAMONU

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye