Sabah

DEMİRTAŞ’I SAVUNMAK TÜRKİYE’YE İHANET

6-8 EKİM OLAYLARIND­A KATLEDİLEN YASİN BÖRÜ’NÜN ACILI ANNESİ ÖFKELİ: 53 kişinin kanı Demirtaş’ın elinde. Şimdi CHP ile İyi Parti onu cezaevinde­n çıkarma peşinde

-

MUHARREM İnce gidip Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ediyor. Bir anne olarak içim acıyor. Bu olayları kim azmettirdi? Demirtaş da, HDP’deki herkes de suçlu. Vahşeti destekledi­ler.

PKK’YA HİZMET EDİYOR

BİRÇOK annenin yüreğini yakan kişi Cumhurbaşk­anı adayı olamaz. O gün ölenlerin ve oğlumun kanı Demirtaş’ın elinde, iki elim onun yakasında. Bunlar Kürt, Türk halkına değil PKK’ya hizmet ediyor.

24 HAZİRAN’DA OYUM ERDOĞAN’A

GgNLÜM de, kalbim de, oyum da Erdoğan’dan yana. HDP, CHP, İyi Parti ülkeyi tuzağa düşürmek istiyor. Ülkeyi tuzağa düşürmek isteyenler­e fırsat vermeyin.

Diyarbakır’da 6-8 Ekim 2014’teki olaylarda yoksul ailelere kurban eti dağıtılırk­en Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla sokağa dökülen PKK tarafından katledilen Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü HDP’nin Cumhurbaşk­anı adayını cezaevinde ziyeret eden Muharrem İnce’ye tepkili. İşte anne Börü’nün SABAH’a anlattıkla­rı;

■ Cumhurbaşk­anımızdan başka kimse yanımızda olmadı. Gönlüm de, kalbim de Cumhurbaşk­anı Erdoğan’dan yana. Müslüman Kürtlerin ne çektiğini biliyor. 24 Haziran’da oyum Erdoğan’a. HPD, CHP, İyi Parti ülkeyi tuzağa düşürmek istiyor. Demirtaş’ı bırakmak vatana tuzak. Ülkeyi tuzağa düşürmek isteyenler­e fırsat vermeyin.

HDP’DEKİ HERKES SUÇLU

■ Muharrem İnce gidip Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ediyor. Bir anne olarak içim acıyor. Bu partiler bir olmuş. Onu cezaevinde­n çıkarma peşinde. Bu olayları kim azmettirdi? Demirtaş da HDP’deki herkes de suçlu. Vahşeti destekledi­ler. Bunlar sadece adam öldürmedi. Ezdi, yaktı, parçaladı. “Yapmadık” diyorlar. Peki neden katillere sahip çıktınız? Demirtaş’ın cezaevinde­n çıkmasını istemiyoru­m. Oğlumla birlikte 53 kişinin kanı Demirtaş’ın elinde. İki elim yakasında. Oğlumun davasıyla da birleştirm­eliydi suçları. Tek ümidim Erdoğan.

■ Bir annenin yüreğini yakan, elinde kan olandan Cumhurbaşk­anı adayı olamaz. Bunlar Kürt, Türk halkına değil PKK’ya hizmet ediyor. Doğu ve Güneydoğu’yu değişterec­ek, geliştirec­ek olan Cumhurbaşk­anı

Erdoğan’dır.

 ??  ?? 2014’te Diyarbakır’da kurban eti dağıtılırk­en PKK’lıların vahşice katlettiği Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü, içini SABAH’a döktü.
2014’te Diyarbakır’da kurban eti dağıtılırk­en PKK’lıların vahşice katlettiği Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü, içini SABAH’a döktü.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Gül KİREKLO Yasin Börü
Gül KİREKLO Yasin Börü
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye