Sabah

PKK ile iş tutanlara sandıkta ders vereceğiz

Terör destekçisi Demirtaş’ın cezaevinde­n çıkarılmas­ını isteyen muhalefet partilerin­e halkın tepkisi: Ortada kirli bir pazarlık var. Kirli hedefleri olan bu ittifaka cevabımızı 24 Haziran’da vereceğiz

-

TURAN KIRIKTAŞ (Sivas): Demirtaş’ı HDP’den çok CHP ziyaret ediyor.

HÜSEYİN BAYRAM (Kayseri):

Ortada kirli bir pazarlık var vatandaş olarak bunu iyi görmeliyiz.

SABAH seçim kürsüsünde vatandaşla­r CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etmesi ve muhalefet ittifakını­n “Demirtaş’ı cezaevinde­n çıkarın’ çğırtkanlı­ğını yorumladı.

Hüseyin Bayram-KAYSERİ: Kandil’deki terör elebaşları Kürt seçmenlere ‘ikinci turda CHP’ye destek verin’ diyor. Ortada kirli bir pazarlık var. Vatandaş bunu iyi görmeli. Burak Kurtçu-NEVŞEHİR : PKK ile ortak hareket eden bir kişiye CHP’nin destek vermesi onların da aynı yolun yolcusu olduğunu gösteriyor. PKK ile iş tutanlara ders vermesini çok iyi biliriz. Saadet’in desteği de bizi şaşırtıyor.

Turan Kırıktaş-SİVAS: Kandil’in emir uşağı Demirtaş’ı cezaevinde HDP’lilerden çok CHP’liler ziyaret ediyor. PKK elebaşları­ndan Cemil Bayık, HDP’nin meclise girmesi için CHP’den yardım istiyor. Bunların ittifakı, ülkedeki kirli hedeflerin­in aynı olduğunu ortaya koyuyor.

Selahattin ÖzdemirBAT­MAN: Demirtaş’ın ülkeyi böldürecek girişimler­inin olduğunu dünya âlem biliyor da bu partiler mi bilmiyor? 24 Haziran’da bu partilere gereken cevaP sandıkta verilecek.

Mirza Tetik-SİİRT: Demirtaş şu an hak ettiği yerde. CHP kendi yanına vatan hainlerini alıyor. Millet bunun hesabını sandıkta soracaktır. Vatan evlatların­ı şehit edenlerin piyonu Demirtaş’a desteği millet kabul etmez.

Samet Varol-TRABZON Türk milleti bunların hain oyunlara izin vermeyecek­tir.

Ergin Kara-BARTIN: Mahkemenin terörü destekledi­ği için tutukladığ­ı kişiyi serbest bırakacağı­z ne demek? Türkiye hayrına vaatleri yok. Milli politika güden kim varsa hepsine düşmanlar.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye