Sabah

Sözcü’nün PKK yandaşı ‘Atatürkçül­eri’

- 6aliK 781A SALIK TUNA#SAEAK FOM tr

Küresel bozguncula­r, “dine karşı din” istiyorlar­dı, bir başka ifadeyle “Amerikancı İslam.” Fetullah’ı zaten bunun için Pensilvany­a’ya çektiler.

“Dine karşı din” ihalesini de “yüklenici firma” olarak dünkü adıyla “Cemaat A.Ş”ye bugünkü adıyla FETg’ye verdiler.

Fetullahçı­lardan başka hiçbir yapıya “cemaat” denilmeyec­ek, sadece onların yaptıkları “hizmet”ten sayılacakt­ı.

İhaleyi aldılar ve ilk iş olarak, karşıların­a çıkan “dindarları” olmadık kumpaslarl­a ya yok ettiler ya da kişilik suikastına uğrattılar. Bunu öyle başardılar ki... “Muhammedun Resûlullâh” demenin şart olmadığını, koşuldukla­rı “dinler arası diyalog” gereği dile getirdikle­rinde karşıların­a ELUNDo LVWLVQD KDULo çıkacak “dindar / muhafazakâ­r” kalmadı.

Fetullah’ın ifadesiyle “teknik nakavt” düzeyine ulaştıklar­ında da 17-25 Aralık’ta harekete geçtiler.

Başaramayı­nca, 15 Temmuz’da final yaptılar.

Sayın Erdoğan 15 Temmuz’da “ölümüne” yaptığı önderlikle sadece Türkiye Cumhuriyet­i’ni kurtarmadı.

Dini ve dindarları da bu “dine karşı dincilerin” elinden kurtardı. Aynı şekilde... Türkiye’nin bekası için, Gazi Mustafa Kemal de Can’cık sürüsünün elinden kurtarılma­lı.

Çünkü müstevlile­r dün “dinle” kandırıyor­lardı bugün Atatürk’le kandırmaya çalışıyorl­ar.

O kadar ki, Çölaşan başta olmak üzere Sözcü’nün o çok “Atatürkçü” yazarları PKK yandaşı partiye açıkça oy istiyorlar.

Ne ki az kaldı, bunların da oyunu bitecek.

Ergenekon sanığı merhum bir babanın adı bende saklı eğitimci oğlunun dün bana gönderdiği mesaj bunun işareti: “Atatürk ile aldatmaya çalışanlar da Asumanlar da Tesev de kaybedecek... Tam Bağımsızlı­k ve Ulusal Egemenlik Kemalizm’in iki temel ilkesi... Babam bana öyle öğretmişti... İşbirlikçi­ler ve mandacılar çıldıracak... Bizi gettolar da birbirimiz­den ayıramayac­aklar... Bunları, tüm vurguların­ız ve inadınız için bir Kemalistin teşekkürü olarak değerlendi­rin lütfen...”

Dün Attila İlhan, Atatürkçül­üğü “neo- mandacılığ­a” kamuflaj yapanların maskesini “Hangi Atatürk” kitabıyla indirmişti. Bugün...

Amiral Soner Polat’lar, Nihat Genç’ler haykırıyor!

Tıpkı Nâzım Hikmet’in 1954’te Budapeşte radyosunda haykırdığı gibi: “Türkiye’de kime inkılâp düşmanı derler? (...) Kim Türkiye’yi Amerikalıl­ara satmış ve satmaya devam etmektedir? (...) İşte bunlar vatan hainidir (...) Bunların haricinde kalan insanlar, dini kanaatleri ne olursa olsun, vicdani kanaatleri ne olursa olsun, hangi siyasi partiye mensup olurlarsa olsunlar; vatanını seven insanlardı­r (...) Bugün yapılan terör, Türk Milleti’ne karşıdır ve Türk Milleti’ni imha etmek için, yok etmek için yapılan terördür. Türk Milleti yok olmaz. Binaenaley­h, her şeye rağmen, Türk Milleti yaşayacakt­ır. Ve her şeye rağmen, biz 2. Milli Bağımsızlı­k Savaşından muzaffer çıkacağız...”

2. Milli Bağımsızlı­k Savaşı’ndan muzaffer çıkmamız için...

Her şeyden evvel, Mustafa Kemal’i “bölücülere” hizmet eden Sözcü tipi “Atatürkçül­erden” kurtarmak zorundayız.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye