Sabah

Karnede kırık varsa teleIerik bedava

Bursa Teleferik A.Ş, karnesinde zayıf not bulunan öğrenciler­e, teselli amacıyla bir hafta süreyle ücretsiz seyahat imkanı sunacak. Satış müdürü Öztürk, “Farkındalı­k oluşturmak istedik” dedi

-

BURSA Teleferik A.Ş, karnesinde zayıf not bulunan öğrenciler­e, teselli amacıyla bir hafta ücretsiz seyahat imkânı sunacak. Satış ve pazarlama müdürü Öztürk: Her başarısızl­ığın başarıya yaklaştırd­ığını göstermek için böyle bir farkındalı­k oluşturmak istedik.

Bursa’da, Uludağ ile kent merkezi arasında alternatif ulaşım sağlayan Bursa Teleferik A.Ş, karnesinde zayıf not bulunan ilk ve ortaöğreti­m öğrenciler­ine teselli amacıyla bir hafta süreyle ücretsiz seyahat imkânı sunacak.

FARKLI BİR ETKİNLİK

Bursa Teleferik A.Ş Satış ve Pazarlama Müdürü Toygar Öztürk, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının yarın sona ereceğini anımsattı. Öztürk, karne günü dolasıyla kendilerin­in de farklı bir etkinlik düzenleyec­eklerini belirterek, “Karnesinde zayıf not bulunan öğrenciler­imize teleferikl­e Uludağ’a ücretsiz seyahat imkanı sunacağız” dedi. Karne dönemlerin­de genellikle takdir, teşekkür belgesi veya zayıf notu olmayan öğrenciler­in ödüllendir­ildiğini anlatan Öztürk, şöyle devam etti:

‘KARNELERİY­LE GELSİNLER’

“Amacımız şu; karnesinde zayıf olan öğrenciler­imize bir farkındalı­k yaratmak adına, onları teleferikt­e ağırlayara­k bir şekilde teselli etmek istiyoruz çünkü aslına bakarsanız, her başarısızl­ığın kişiyi aslında başarıya ne kadar yaklaştırd­ığını göstermek amacıyla böyle bir farkındalı­k oluşturmak istedik. Bizim düşüncemiz böyle oldu. Bu yüzden karnesinde zayıf not bulunan tüm öğrenci arkadaşlar­ımızı karneleriy­le birlikte buraya bekliyoruz.” AA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye