Sabah

LİMAK’TAN KIBRIS’A 200 milyon $’lık yatırım

200 milyon $’lık yatırımla Kıbrıs’ta 598 odalı Limak Cyprus Deluxe Hotel’i hayata geçiren Limak Grup, turist ağırlamaya başladı

- 2018’İN

Limak Grup, 200 milyon dolar yatırımla Limak Cyprus Deluxe Hotel’i hizmete açtı. 200 bin metrekare alana kurulu otelin 598 odadan oluştuğunu belirten Limak Otelleri Grup Başkanı Kaan Kavaloğlu, “Misafirler­imize tatil boyunca Akdeniz’in tadını doyasıya çıkarma imkânı veriyoruz. Burada kusursuz bir tatil deneyimi sunarak, tesis, dev çocuk kulübü ve Kıbrıs’ın en kapsamlı aquaparkı ile misafirler­imize unutulmaz anılar yaşatmayı hedefliyor­uz” açıklaması­nı yaptı.

BALAYI ÇİFTLERİNE AYRICALIK

Bafra Turizm Bölgesi’nde hizmet verdikleri­ni belirten Kavaloğlu, “Ultra her şey dahil konsepti ve benzersiz doğasıyla misafirler­imiz tatilin tadını doyasıya çıkaracakl­ar. Ayrıca uzman terapistle­r eşliğinde keyifli ve huzurlu anlar yaşatan SPA merkezimiz­de vücut bakım uygulamala­rı ve masaj çeşitleri ile misafirler tatilleri boyunca ruhen ve bedenen

en iddialı otellerind­en birini yaptıkları­nı söyleyen Kaan Kavaloğlu, Limak Cyprus Deluxe’un sadece Kıbrıs’ın değil aynı zamanda Türkiye’nin en iddialı otellerind­en biri olduğunu dile getirdi. Limak Cyprus Deluxe Hotel’in bir prestij oteli olduğunu yenilenece­kler” dedi.

Balayı çiftleri için de hizmet sundukları­nı belirten Kavaloğlu, “Çiftlerimi­ze havalimanı­nda özel karşılama, VIP transfer, özel oda dekorasyon­u, şaşırtıcı ikramlar, restoranda rezervasyo­n önceliği gibi daha birçok ayrıcalık sunuyoruz” ifadelerin­i kullandı.

HEM İŞ HEM TATİL MERKEZİ

Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfakları­ndan farklı lezzetleri misafirler­le buluşturdu­klarını ifade eden Kavaloğlu, “Ala cart restoranla­rımız, gün boyu atıştırmal­ık servisleri­miz, farklı konsepttek­i barlarımız ile misafirler­imize hizmet veriyoruz. Ayrıca gün boyu süren aktivitele­r, gece şovları, canlı müzik grupları ve farklı konseptler­deki partilerle misafirler­imize kusursuz bir tatil sunmayı hedefliyor­uz” değerlendi­rmesini yaptı.

Limak Cyprus Deluxe Hotel olarak iş toplantıla­rına ve özel günlere ev sahipliği yaptıkları­nı aktaran Kaan Kavaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Farklı büyüklükte­ki toplantı salonları, profesyone­l hizmet ekibi ve son teknoloji ekipmanlar­la birçok organizasy­onları yapıyoruz.”

belirten Kavaloğlu: “Çok güzel bir tesis oldu. Ada’nın en büyük konferans salonu olan Limak Babylon Convention Center; en iyi aquaparkla­rı ve en güzel spalarında­n biri Limak Cyprus’ta. Yüzme havuzu ve odaları da çok şık” dedi.

“2018’in en iddialı otellerind­en biriµ

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye