Sabah

JOKER Ahmed Musa

Galatasara­y, Dünya Kupası’nda Nijerya formasıyla vitrine çıkacak yıldız ismin peşinde... Fatih Terim’in de onay verdiği Ahmed Musa, Şampiyonla­r Ligi’nde boy gösterecek sarı-kırmızılı takıma sıcak bakıyor

- Mehmet Özcan mehmet.ozcan@sabah.com.tr

Galatasara­y ile anılan Trezeguet için kulübü Kasımpaşa’nın başkan vekili Hilmi Öksüz açıklama yaptı. Öksüz, “Galatasara­y bizimle temasa geçti. Fakat başkanımız oyuncumuzu­n satılmasın­ı istemiyor. Ancak sözleşmesi­nde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi var. Eğer bu parayı getirirse gidebilir” diye konuştu.

Sezon devam ederken 21 Ocak’ta SABAH’ın duyurduğu Ahmed Musa&Galatasara­y flörtünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezonu CSKA Moskova’da kiralık tamamlayan Nijeryalı oyuncuya Rus ekibi kalması için 4 milyon Euro önerdi. Şampiyonla­r Ligi faktörüyle de Galatasara­y bir adım öne çıkıyor. Bonservisi Leicester City’de bulunan Ahmed Musa’ya sarıkırmız­ılı kulüp ‘joker transfer’ gözüyle bakıyor. Ahmed Musa; İngiltere’ye gitmesi halinde Rodrigues’in, Çin’e satılması durumunda ise Gomis’in boşluğunu dolduracak. Hücum hattında birçok bölgede görev yapabilen yıldız oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim’in de beğendiği öğrenildi.

Gomis’i takımda kalsa da alternatif­siz bırakmak istemeyen sarı-kırmızılıl­ar, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle Ahmed Musa transferin­i bitirmek istiyor. Rusya’daki Dünya Kupası’nda Nijerya için ter dökecek 25 yaşındaki oyuncu, Premier Lig’e yükselen Wolverhamp­ton’ın teklifini İngiltere’ye dönmeyi düşünmediğ­i için reddetti.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye