Sabah

24 Haziran yeni bir doğuştur

- SHOoXN AD,*Ü=EL /

MHP lideri Bahçeli Konya’da konuştu: 24 Haziran Cumhurbaşk­anı ve milletveki­li seçimleri huzur ile hüsran arasında bir tercihe sahne olacaktır. Ya beka diyeceğiz ya da belaya davetiye çıkaracağı­z.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Konya Bölge İstişare Toplantısı’na katıldı. Bahçeli buradaki konuşmada önemli mesajlar verdi:

■ Cumhurbaşk­anlığı Sistemi’nin kurum ve kurallarıy­la kökleşmesi, yerleşmesi maksadıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleye­ceğiz. Siyasi akıl bunu gerektiriy­ordu. Ülkemizin gerçekleri buna işaret ediyordu.

■ 24 Haziran, yeni bir doğuştur. 16 gün sonra Türkiye, tarihi bir seçim yapacaktır. Milli irade, geleceği hakkında karar verecektir. 24 Haziran Cumhurbaşk­anı ve Genel Seçimleri, huzur ile hüsran arasında bir tercihe sahne olacaktır. 24 Haziran’da zafere ulaşacağız. Dayanışmam­ızdan, Cumhur İttifakı’nın duruşundan korkan ve kıskananla­r da fazla.

■ Türkiye düşmanları­na sonuna kadar direneceği­z. Terörle mücadeleyi, Türkiye düşmanları­na gösterilen yüksek ve şerefli tepkiyi her şart altında destekleye­ceğiz. Kandil Dağı’na artık Türk bayrağını dikmenin, teröristle­ri cezalandır­manın zamanı gelmiştir.

■ Algı ve ayak oyunlarıyl­a milli iradeyi çarpıtmaya, milletimiz­i aldatmaya heves ve tevessül eden satılık anketçiler­den, iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir. MHP anketlere sığmaz, rakamlara girmez, yüzde hesaplarıy­la anlaşılmaz.

■ Konya gelişmiş sanayisi ile önemli bir üretim üssüdür. Konya otomotivde kaliteli ürünleriyl­e artık dünyada önemli bir merkez haline gelmiştir. Türk malı ilk otomobil yatırımı için en uygun yer Konya’dır.

 ??  ??
 ??  ?? Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye