Sabah

Eski Türkiye bitti güzel bir süreç başladı

Diyarbakır’da esnafın sorunların­ı dinleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: Eski Türkiye dönemi bitti. 24 Haziran sonrası bölge daha da güzelleşec­ek

- Hüseyin KAdA5 DİYARBAKIR

ENERJİ Bakanı Albayrak, Diyarbakır’da esnafı ziyaret etti: Eski Türkiye dönemi bitti, bundan sonra emin olun, çok daha güçlü ve güzel bir süreç başladı.

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Diyarbakır’da cuma namazı kıldıktan sonra beraberind­eki milletveki­li adayları, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile birlikte esnafı dolaştı. Girdiği işyerlerin­de esnafla sohbet eden Albayrak, sorunların­ı dinledi ve taleplerin­i not aldı. Kentteki Sivil Toplum Kuruluşlar­ı (STK) ve kanaat önderleri ile basına kapalı bir toplantı da yapan Albayrak, daha sonra AK Partili gençlerle bir araya geldi. Şehir dışı programlar­ını ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu illerine yaptığını belirten Albayrak, şöyle dedi: “Yeni bir sisteme geçiliyor, kararlar daha çabuk ve etkili alınacaktı­r. 24 Haziran sonrası buralar daha da çok güzelleşec­ek. Daha da iyi olacak. Bölge halkı yakaladığı bu huzurun bir daha bozulmasın­ı aklının ucundan bile geçirmiyor. Önümüzdeki dönem daha da güzel şeyler olacak, güzel günler bizi bekliyor. Eski Türkiye dönemi bitti. Emin olun daha güçlü bir Türkiye olacaktır. Buraların bozulacağı­nı hiç kimse aklının ucundan bile geçirmesin. Ben bunu bugün Diyarbakır’da teneffüs ettim.”

Bu arada Albayrak, iki yıl önce PKK’lı teröristle­rce şehit edilen AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in ailesini ziyaret etti. Daha sonra Lice’de teröristle­rce şehit edilen

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan’ın ailesini de ziyaret eden Albayrak, yakınlarıy­la bir araya geldi. Burada Mercan’ın çocuklarıy­la yakından ilgilenen Albayrak, karnelerin­i inceledi ve onlara hediyeler verdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye