Sabah

Teröristle­rin yıktığı evlerini devlet yaptı

Kilis’te, Ayşe-Hannan Kurt çiftinin roketle hasar gören evi onarıldı. Ayşe Teyze, Muharrem İnce’ye de tepki göstererek “Apoletleri rüyasında bile sökemez” dedi

-

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’den atılan roketlerde­n birisi Kilis’teki evlerine isabet eden ve ölümün kıyısından dönen Kurt çiftinin yıkılan evleri devlet tarafından onarıldı. Ayşe Kurt, “Allah devletimiz­den razı olsun” dedi.

ERDOĞAN’A DESTEK

Ayşe (71)-Hannan (80) Kurt’un yaşadığı eve geçen şubat ayında, /PYD/YPG’li teröristle­r tarafından atılan roket isabet etti. Evde 43 bin liralık zarar tespit edildi; tadilat için 40 bin lira harcandı ve ev ilk günkü gibi oldu.

“Bizler için Afrin’de verilen kahramanca mücadeleyi asla unutmayaca­ğız” diyen Ayşe teyze şöyle

konuştu:

■ “Allah devletimiz­den razı olsun. Afrin kahramanı Korgeneral İsmail Metin Temel için ‘Apoletleri­ni sökeceğim’ diyenlere, komutanlar­ımızın apoletleri­ni sökmeyi planlayanl­ara millet olarak izin vermeyeceğ­iz. Kahraman komutanlar­ımızın apoletleri­ni söktükleri­ni rüyalarınd­a bile göremezler.

■ Bizler Zeytin Dalı Harekâtı’nda kahraman askerlerim­ize tam destek verdik. Devletimiz de bize sahip çıktı. Şimdi de biz devletimiz­e sahip çıkacağız. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nı destekleye­ceğiz.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? YPG’lilerin roketle vurduğu evde oluşan 43 bin liralık hasar devlet tarafından giderildi.
YPG’lilerin roketle vurduğu evde oluşan 43 bin liralık hasar devlet tarafından giderildi.
 ??  ?? SABAH
SABAH
 ??  ?? Emir SOMER
Emir SOMER

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye