Sabah

Anneyle bebeği aynı tabutta

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Cehennem Deresi mevkisinde hayatını kaybeden 9 aylık hamile Görkem Ezgi Şahin ile kurtarılam­ayan bebeği son yolculukla­rına aynı tabutta uğurlandı

-

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, önceki akşam, Gıda Tarım ve Hayvancılı­k İlçe Müdürlüğü’nde ziraat mühendisi olan Okan Haluk Çalışkan’ın (33) kullandığı otomobilin, Cehennem Deresi mevkiinde virajı alamayarak takla atması sonucu meydana gelen kazada ölen sürücü Çalışkan ile yanında otura nişanlısı gıda mühendisi Serap Tek olay yerinde can vermişti. Yaralı olarak Akdeniz Üniversite­si Hastanesi’ne kaldırılan 9 aylık hamile Ziraat Mühendisi Görkem Ezgi Şahin ise yapılan tüm müdahalele­re rağmen kurtarılam­adı. Karnındaki bebeği kurtarmak için doktorlar seferber oldu. Ancak doğumuna bir hafta kalan erkek bebek de kurtarılam­adı.

TABUT KÜÇÜLDÜKÇE ACI BÜYÜR

Anne Görkem Ezgi Şahin ile bebeği otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan otopsini ardından cenazeyi baba Şahin Ateş ile yakınları aldı. Kızının Korkuteli’nde görev yaptığını belirten acılı baba, “Günübirlik gidip geliyorlar­dı. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Kızımı ve torunumu aynı tabuta götürüyoru­m. Acının tarifi yok” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Otopsileri tamamlanan anne Görkem Ezgi Şahin’in cansız bedeni tabuta konuldu. Ardından doğumuna bir hafta kalan erkek bebeği minik bir tabuta konularak yanına bırakıldı. Anne ile bebeği aynı tabutta taşındı. Anne ve bebeği Uncalı Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Aynı kazada hayatların­ı kaybeden Okan Haluk Çalışkan Erzincan’a gönderildi. Gıda Mühendisi Serap Tek ise Korkuteli’nin Bozova Beldesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 ??  ?? Görkem Ezgi Şahin
Görkem Ezgi Şahin
 ??  ??
 ??  ?? 6ABAH
6ABAH
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye