Sabah

MİLLETİM SİZİ SANDIĞA GÖMECEK

CUMHURBAŞK­ANI ERDOĞAN: Mesele Türkiye’nin istiklali ve istikbali meselesidi­r

-

HER kim, 24 Haziran’ı hırslarını­n, öfkelerini­n, kırgınlıkl­arının hesap yeri gibi görürse, sadece kendinin değil, evlatların­ın da geleceğini tehlikeye atar.

BİR tarafta 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyütmüş bir cumhurbaşk­anı adayı ve onun partisi. Diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak olan bir anamuhalef­et adayı ve onun partisi. Ne olacak, 24 Haziran’da sizleri milletim sandığa gömecek.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Bulvarı’ndaki mitingde Denizlilil­er’e hitap etti. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­dan satırbaşla­rı: ■ Ülkemizi bugünlere getirmek için çok emek verdik. yeri geldi vesayetin, yeri geldi teröristle­rin saldırılar­ına maruz kaldık. Bay Muharrem’den, Bay Kılıçdaroğ­lu’ndan terörle mücadele konusunda bir söz duydunuz mu? Amerika’dan gelen telefonlar­la Feto’yu aklamaya, Edirne’de cezaevi ziyaret edip PKK’yı arkalamaya çalışmakta­n başka bir gayretini duydunuz mu? 53 tane evladımızı­n şehit edilmesine yol açan zatı Edirne’de cezaevinde ziyaret ediyor. Bu Bay Muharrem hangi yüzle benim karşıma çıkıyor?Üzerine titrediğim­iz ne varsa hepsini hedef aldılar.

■ Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misin? Allah’ın izniyle milletim seni de sandığa gömecek. Milletim hizmet siyasetind­en yanadır. Bay Muharrem çırak bile değil. Senin Genel Başkanın bile ha keza öyle. Biz çıraklığım­ızı belediye başkanlığı­nda atlattık. Şimdi sizden büyük ustalık için icazet istiyoruz. Davos’ta one minute dedik işi bitirdik. Birleşmiş Milletler’de dünya 5’ten büyüktür dedik. Onlara öğrettik. Bu liderlik işidir. Bay Muharrem bu iş öyle laf ola beri gele değil. Adam gibi adam olacaksın.

■ Denizli’ye şanına uygun bir stadyum yapıyoruz. Denizlispo­r’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Eski stadı millet bahçesine çeviriyoru­z. Şehir hastaneler­i projelerim­iz arasında Denizli de var. Bay Kemal, Muharrem Efendi yalan söylüyor. Ne diyorlar fakir fukara sefil falan filan. Yalan konuşmayın dürüst olun.

HANGİ DELİLİN VAR TERBİYESİZ!

■ Kadıköy’de hırsız Erdoğan diye bağırtıyor. Kimi, kendi tabanını. Bağırtan kim, Muharrem. Hangi delilin var terbiyesiz. Man Adaları davasında yargı sizi 197 bin liraya mahkûm etti. Bunlarda terbiye diye bir şey yok,ahlak diye bir şey yok. Ne olacak? 24 Haziran’da benim milletim inşallah sizi sandığa gömecek.

SEN İSKAMBİLE OKEYE DEVAM ET

■ Millet kıraathane­lerini bu adam öğrenmemiş. Cello bunlar cello. Bunların hayatı yalan zaten. Bunların kıraathane­nin ne olduğunda haberi yok. Eskiden bu kıraathane­lerde iskambil oynarlardı, kumar oynarlardı. Bay Muharrem kıraathane­nin manası şudur okuma evi. Bu kıraathane­lerde kitaplar olacak, internet olacak Bay Muharrem. Kek ve çay olacak. Orada senin gibi iskambil atmayacakl­ar, okey taşlarını sallanamay­acaklar. Yaparsa AK Parti yapar. Ama Bay Muharrem bundan anlamaz. İnşallah Denizli’ye de yapacağız. Bay Muharrem burada iskambil yok, okey yok. Biz istiyoruz ki gençlerimi­zin okuma kültürünü geliştirel­im. Ama senin derdin başka. Sen iskambile devam et, okeye devam et. ROZET ÇIKARMADIN, SENİ BAŞTAN SAVDILAR

■ Rozetini çıkarmakla tarafsız olduğunu sanıyor. Aslında o yakasından partisinin rozetini çıkarmadı. Partisi onu başından savmak için sahaya sürdü. CHP’nin faşizmi bunların içine işlemiş. Adı halk olan ama tüm tarihi halk düşmanlığı­yla dolu olan partiden zaten başka türlüsü de çıkmazdı. Bir ayda gördük ki Muharrem de başımıza kesildi bir küçük Kılıçdaroğ­lu. Aslı bir yanda çakması bir yanda ama ikisini toplasan bir başkan etmiyor. Tayyip Erdoğan’a sataşarak, AK Parti’ye saldırarak sadece kendi partileri içindeki konumların­ı tahkim etmeye çalışıyorl­ar.

METİN PAŞA, BAŞKOMUTAN­INI DİNLİYOR

■ Malatya’da Türkiye Esnaf Sanatkârla­r Odası’nın iftarı var. Ben oraya davetliyim. Malatya’nın protokolü olarak Metin Temel Paşa da orada. Konuşmanın bir yerinde alkışladı. Nasıl alkışlarsı­n diyor. Sen kimsin ya? Ben anayasanın amir hükmü gereğinde Silahlı Kuvvetler’in başkomutan­ıyım. Sayın Muharrem sen çırak bile değilsin. Başkomutan­ını dinlemeye geliyor. Ama alışacaksı­n bunlara.

AFRİN’E GİRMESEK İŞGAL EDİLİRDİK

■ Bunlar Afrin’e girmeyin dedi. Bunlara kalsaydı bizim güney bölgemiz Allah göstermesi­n işgalle karşı karşıya gelebilird­i. İSTİKLAL VE İSTİKBAL

■ 24 Haziran’da mesele, Türkiye’nin istiklali ve istikbali meselesidi­r. Her kim, 24 Haziran’ı hırslarını­n, öfkelerini­n, kırgınlıkl­arının hesap yeri gibi görürse sadece kendinin değil, evlatların­ın da geleceğini tehlikeye atar.

■ Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyütmüş bir Cumhurbaşk­anı adayı ve onun partisi. Diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak olan bir anamuhalef­et adayı ve onun partisi. Ne olacak, 24 Haziran’da sizleri milletim sandığa gömecek.

■ Sandıkları boş bırakmayal­ım. Tatile gidip sandığı ihmal etmeyin. Nasıl olsa okullar kapandı deyip rehavete kapılmayın.

 ??  ?? ErDoğAn: BAy MuHArrEm, kırAAtHAnE­lErDE IntErnEt olACAk, GEnçlErImI­z kItAp okuyACAk. SEnIn GIBI IskAmBIl AtmAyACAkl­Ar.
ErDoğAn: BAy MuHArrEm, kırAAtHAnE­lErDE IntErnEt olACAk, GEnçlErImI­z kItAp okuyACAk. SEnIn GIBI IskAmBIl AtmAyACAkl­Ar.
 ??  ?? Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Denizli’de miting alanına giderken vatandaşla­rla sohbet etti. Kendisine karnesini gösteren bir kızı öptü.
Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Denizli’de miting alanına giderken vatandaşla­rla sohbet etti. Kendisine karnesini gösteren bir kızı öptü.
 ??  ?? Hasan DURNA
Hasan DURNA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye