Sabah

Demirören’e son veda

-

DEMİRÖREN HolDInG YönEtIm Kurulu BAşkAnı ErDoğAn DEmIrörEn son yolCuluğun­A uğurlAnDı. FAtIH CAmIsI’nDEkI CEnAzE törEnInE MEClIs BAşkAnı KAHrAmAn, BAşBAkAn YılDırım, EnErJI BAkAnı AlBAyrAk BAştA olmAk üzErE sAnAt, sIyAsEt, Iş vE spor DünyAsınDA­n çok sAyıDA ünlü IsIm kAtılDı.

Geçtiğimiz cuma günü vefat eden Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için ilk tören Şişhane’deki holding binası önünde yapıldı. Demirören’in eşi Tülin Demirören, oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören ve kızı Meltem Demirören Oktay, Demirören’in tabutu başında gözyaşı döktü. Demirören Holding çalışanlar­ı ‘büyük patronları­na’ son kez veda edip haklarını helal etti.

Erdoğan Demirören’in cenazesi dana sonra Fatih Camisi’ne götürüldü. Buradaki törene Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Enerji ve

Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikala­r Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski Başbakan Tansu Çiller, Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Bayraktar ve eşi Selçuk Bayraktar, sanat, siyaset, iş ve spor dünyasında­n çok sayıda ünlü isim katıldı. Demirören’in cenaze namazını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. Ünlü işadamının naaşı cenaze aracına taşınırken tabuta Başbakan Yıldırım ve oğlu Yıldırım Demirören omuz verdi. Erdoğan Demirören’in cenazesi Zincirliku­yu Mezarlığı’ndaki aile kabristanl­ığına defnedildi.

 ??  ??
 ??  ?? Yıldırım Demirören Erdoğan Demirören KÂBE KAPISI ÖRTÜSÜYLE UĞURLANDI Erdoğan Demirören’in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kâbe kapısı örtüsü serildi.
Yıldırım Demirören Erdoğan Demirören KÂBE KAPISI ÖRTÜSÜYLE UĞURLANDI Erdoğan Demirören’in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kâbe kapısı örtüsü serildi.
 ??  ?? (Soldan sağa) Gelini Revna Demirören, kızı Meltem Demirören Oktay ve torunu Yelda Demirören.
(Soldan sağa) Gelini Revna Demirören, kızı Meltem Demirören Oktay ve torunu Yelda Demirören.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye