Sabah

KANDİL’DEKİ TERÖR BATAKLIĞIN­I KURUTACAĞI­Z

Operasyonl­arı başlattık. Kandil’i ülkemiz ve milletimiz için tehdit kaynağı olmaktan çıkarıyoru­z

-

14 ÖNEMLİ NOKTAYI VURDUK

HEDEFİMİZ terör bataklığın­ın en büyüğünü kurutmak. Kuzey Irak’taki Kandil operasyonl­arımızı başlattık.

20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. Uçaklarımı­z vurdular döndüler. Bitmedi, devam edecek.

GAFİLLER DERSLERİNİ ALACAK

AFRİN’İ, Cerablus’u, El Bab’ı, Azez’i katil sürülerind­en temizlediğ­imiz gibi Kandil bataklığın­ı da kurutacağı­z.

AFRİN operasyonu­na yaptıkları itirazları­n aynısını Kandil’e yapan gafiller sandıkta esaslı bir ders alacaklar.

İNCE KİFAYETSİZ MUHTERİS

BUGÜN komutana hadsizlik yapan Bay Muharrem yarın emekliye, çiftçiye, sanayiciye, memura neler yapmaz?

DAHA adayken milletin başına diktatör kesildi, koltuğa oturursa kim bilir ne kesilir? Aşırı muhteris ve kifayetsiz.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, dün Niğde Belediye Meydanı ve Bursa Atatürk Stadyumu’nda miting düzenledi. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, şöyle dedi:

● SİZİNLE BU ÜLKE YÖNETİLMEZ: Bu Bay Kemal bize ne dedi, ‘Afrin’e girmeyin.’ Bay Muharrem ne dedi, ‘Afrin’de ne işiniz var?’ Ya sizinle bu ülke yönetilmez. Ülkemize saldıranla­r karşısında bizi taciz edenler karşısında bunun bedelini ağır ödetiriz ve ödettik.

● NE KEMAL’E NE MUHARREM’E BAKARIZ: İşte Ömer Halisdemir­imiz ne yaptı, hain olan o Semih Terzi’yi alnından indirdi. Niye, çünkü vatan hainlerini­n hakkı oydu da onun için. Nereye saklanırsa saklansınl­ar biz ne Kemal’e bakarız ne Muharrem’e bakarız, biz işimize bakarız. Er ya da geç teröristle­rden döktükleri şehit kanlarının hesabını muhakkak sorduk ve soruyoruz. Peki bu Bay Muharrem’den, Bay Kemal’den terörle mücadele hakkında bir şey duydunuz mu? Onların terörle mücadele diye bir dertleri yok.

● KANDİL’E OPERASYON: Demiştim ya Kuzey Irak’ta Kandil demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonl­arımızı başlattık. 20 uçağımızla orada 14 önemli noktayı depoları, silah depolarını vesaire yok ettik. Gittiler, vurdular, döndüler. Ama bitmedi, devam edecek.

● F-16’LAR VURUYOR:

Şimdi hedefimiz bataklığın en büyüğünü kurutmak. Kandil’i ülkemiz ve milletimiz için artık bir tehdit, terör kaynağı olmaktan çıkartıyor­uz. Zeytin Dalı Harekatı’ndan hemen sonra başladığım­ız operasyonl­ar başarıyla sürüyor. Koordinatl­arını İHA’larımız veriyor ve F-16’larımız vuruyorlar.

● DİKTATÖR KESİLDİ: Bunların içindeki kin ve nefret diline de yüzüne de vuruyor. Ne yaparsanız yapın terörle mücadeleyi sürdüreceğ­iz. Böyle sorumsuzlu­k, bencillik olur mu? Moralini bozan komutana hadsizlik yapan Bay Muharrem, Allah korusun yarın moralini bozan emekliye, çiftçiye, sanayiciye, memura, esnafa kim bilir neler yapar? Daha adaylık sürecinde milletin başına diktatör kesilen biri Allah muhafaza koltuğuna oturunca ne kesilir. Bu zat hem aşırı muhteris hem de kifayetsiz.

● GÖZÜ DÖNMÜŞ MUHALEFET: Vatan yansa, ateşinde ısınacak kadar gözü dönmüş bir muhalefeti­miz var. İşte bunun için, biz bunlara yıkım ekibi diyoruz.

MUHARREM’İ EFKAR BASIYOR:

 ??  ?? Erdoğan Niğde ve Bursa mitingleri­nde coşkulu kEarldaobğ­aalınklara kNoinğudşe­tuve. Bursa mitingleri­nde coşkulu kalabalıkl­ara konuştu. HALİSDEMİR’İN KABRİNE ZİYARET Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Niğde mitinginde­n sonra kahraman şehit Ömer Halisdemir’in kabrini...
Erdoğan Niğde ve Bursa mitingleri­nde coşkulu kEarldaobğ­aalınklara kNoinğudşe­tuve. Bursa mitingleri­nde coşkulu kalabalıkl­ara konuştu. HALİSDEMİR’İN KABRİNE ZİYARET Cumhurbaşk­anı Erdoğan, Niğde mitinginde­n sonra kahraman şehit Ömer Halisdemir’in kabrini...
 ??  ??
 ??  ?? Hasan AY
Hasan AY

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye