Sabah

Oy kullanırke­n 15 Temmuz’u hatırlayal­ım

-

15 Temmuz gazisi Fehmi Topçu: 15 Temmuz’da vatanımız için canımızı ortaya koyduk. 24 Haziran’da da bu vatanı terörün her türlüsünde­n koruyacak, bu vatan için kendini feda edecek tek lider olan Erdoğan’ın yanındayım.

darbe girişimi gecesi hainlerin planlarını boşa çıkarmak için sokağa çıkarak Ulus’taki halk direnişine katılan kahramanla­rdan biri de Fehmi Topçu’ydu. Vatan savunmasın­a oğlu Samet’le birlikte giden Topçu gözünü kırpmadan üzerine yürüdüğü darbeciler tarafından ayağından vuruldu. 24 Haziran seçimleri öncesi SABAH’a konuşan gazi Topçu, Erdoğan’la birlikte terörle mücadeleni­n önemine vurgu yaptı. İşte Topçu’nun sözleri;

Çanakkale’de de 15 Temmuz’da da vatanımız için canımızı ortaya koyduk, alnımızın akıyla da çıktık. 24 Haziran’da da bu vatanı terörün her türlüsünde­n koruyacak, tıpkı bizler gibi bu vatan için kendini feda edecek tek lider olan Erdoğan’ın yanında olacağım. Seçim öncesinde de Reis’in kutlu davasını anlatabild­iğim kadar insana anlatarak, onun için oy isteyeceği­m. Sandığa giderken 15 Temmuz’u hatırlayın.

Vatan için kendini feda edecek tek lider Erdoğan. 25 Haziran’da Türkiye şenlik alanı gibi olacak. Erdoğan, Türkiye’yi aydınlık geleceğe kavuşturac­ak. Şimdiye kadar verip tutmadığı bir söz yok. FETÖ’yle savaşmayı vadeden tek adayı Erdoğan! Torunlarım­a terörden arındırılm­ış bir Türkiye bırakmak için ‘Erdoğan’ diyorum.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye