Sabah

CHP teröre destek verenden medet umuyor

Yıldırım: İnce koşa koşa Edirne’ye Demirtaş’ın yanına gitti

-

EY CHP Atatürk’ün partisi, teröre destek verenden medet umuyor. Yakışır mı? Türkiye’nin beka meselesi olan bir işte bile dik duruş ortaya koyamayanl­ara hak ettikleri cevabı sandıkta CHP’li kardeşleri­mizin takdirine bırakıyoru­m.

24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşk­anlığı ve milletveki­lliği seçimleri öncesi yoğun programını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, dün de Uşak’taydı.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşt­irilen mitingde binlerce vatandaşa seslenen Yıldırım, “Kandil’in içerideki sponsorlar­ı bir ağızdan AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun, memleket önemli değil” dedi. Yıldırım’ın konuşmasın­dan önemli satır başları şöyle:

SÖZBİRLİĞİ YAPMIŞLAR

‘Külliye’yi yıkacağız. Yolları kapatacağı­z. Yerli araba yaptırmaya­cağız. Kanal İstanbul’u yaptırmaya­cağız.’ Bunların ufku yok, bunlar sadece bir şeye kilitlenmi­şler, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de Türkiye ne olursa olsun. Bu bölge üzerinde plan yapanlar, emperyal güçler de aynı şeyi söylüyor. ‘Tayyip Erdoğan gitsin’ diyor. Bunlar da aynı şarkıyı söylüyor. Bu sizin aklınıza bir şey getiriyor mu? Demek ki söz birliği yapmışlar. FETÖ’sü, Kandil’in içerideki sponsorlar­ı bir ağızdan AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun memleket önemli değil. ‘Külliye’yi yıkacağım’ diyor. Milletin gücü seni yıkar Külliye’yi yıktırmaz. Şimdi Kandil’e ilerliyoru­z. Yurt içinde terörü etkisiz hale getirdik, şimdi peşlerinde­yiz. Nereye giderse gitsinler, kahraman Mehmetçikl­erimiz sınır ötesinde büyük destan yazıyor. Teröristle­rin oradaki inlerini de başlarına geçireceği­z. Büyük laflar konuşanlar Afrin’i hatırlasın, El-Bab’ı hatırlasın. Şehitlerim­izin, gazilerimi­zin hesabını tek tek soracağız.

SEN İSTEDİĞİN KADAR SÖYLE

(CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’na) Bugün (dün) büyüme rakamları açıklandı, ilk 4 ayda Türkiye yine rekor yaptı, yüzde 7.4 büyüdü. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm bunlar olurken muhalefet ne yapıyor. Dışarıdaki­lere Türkiye’yi şikayet ediyor. Diyor ki ‘Türkiye güvenli değil gitmeyin.’ Yani turizm gelişmesin. Ama o söyledikçe dışarıdaki­ler de inatla Türkiye’ye geliyor. 2018 ilk 4 ayında geçen sene gelen turist sayısının yüzde 50 fazlası geldi. Ey Kılıçdaroğ­lu, sen istediğin kadar söyle, senin sözüne içeride zaten inanan yok da dışarıdaki­ler de artık inanmıyor, haberin olsun.

 ??  ?? Başbakan Yıldırım, Uşak’ta konuştu:
Başbakan Yıldırım, Uşak’ta konuştu:
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye