Sabah

Şule’nin ölümünde 6 KARANLIK NOKTA

Başkent’te, bir plazanın 20’nci katından düşen Şule Çet’in ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor Çet ailesinin avukatı, “İntihar değil, cinayet” dedi ve ekledi: “6 karanlık nokta aydınlatıl­malı”

-

Doğum gününde Ankara’nın en lüks plazaların­dan birinin 20’nci katından düşerek hayatını kaybeden Gazi Üniversite­si öğrencisi 23 yaşındaki Şule Çet soruşturma­sı derinleşiy­or.

SABAH’a “Şule’nin ölümü intihar değil cinayet” diyen Çet ailesi, şüpheliler Ç.A. ve B.Y.’nin adli kontrol ile serbest bırakılmas­ına isyan etti. Ailenin avukatı Umur Yıldırım, “İtirazımız­ı yaptık. Ölümünde 6 karanlık nokta var. Şüpheli Ç.A.’nın Şule ile yaptığı iki aylık telefon dökümlerin­de taciz izlerine rastlanıyo­r. Tutuklanma­larını istiyoruz” şeklinde konuştu. Şule Çet, Gazi Üniversite­si Sanat Tasarım Fakültesi Tekstil Tasarımı 2. sınıf öğrencisiy­di. Ç.A.’nın da ortak olduğu işyerinde yarı zamanlı çalışıyord­u. İşyerine sonradan ortak olan kişi, Çet’in işine son verdi. İddiaya göre Ç.A., “Yeniden işe dönmen için buluşup, konuşalım” deyince 28 Mayıs’ta Şule Çet, Ç.A. ve onlara katılan 3 kişi ile önce bir restoranda yemek yedi. Genç kız, saat 23.54’e doğru Ç.A. ve B.Y. ile birlikte Çankaya’da bulunan plazanın 20’nci katındaki ofise geçti. İşte ne olduysa da burada oldu. Sabah saat 04.00 sıralarınd­a genç kızın düşerek öldüğü belirlendi.

O gün Şule Çet’in doğum günüydü. Ankara Cumhuriyet Savcılığı, olaydan sonra kayıplara karışan, 4 Haziran gecesi gözaltına alınan Ç.A. ve B.Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 ??  ?? hniYersite öğrencisi Şule Çet, 23 yaşındaydı.
hniYersite öğrencisi Şule Çet, 23 yaşındaydı.
 ??  ?? 6A%A+
6A%A+

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye