Sabah

EĞİTİM ŞART!

-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4 Mart 2018’de deplasmana gittikleri Trabzon’da, havalimanı çıkışında takım otobüsüne binerken bir grup taraftarın protestosu ile karşılaşmı­ştı. Güneş, “Bunun Trabzonspo­r ve Beşiktaş’a zarar verecek bir provokasyo­n olduğunu düşünüyoru­m” diyerek kendisine hakaret eden Muhammet Sefa İsaoğlu hakkında şikayetçi olmuştu. İsaoğlu, “Oraya gitme amacım Beşiktaş’ın moralini bozmaktı. Sadece bir kere ‘Rezilsin’ dedim” diyerek suçunu kabul etti.

GÜNEŞ’İN uzlaşma sonucu affettiği Muhammet Sefa İsaoğlu, tecrübeli teknik adama yönelik söylemleri­nin anlık olduğunu söyledi. İsaoğlu, “Daha sonra arkadaşlar­la da konuştuğum­da ‘keşke Şenol Hoca’ya bunu yapmasaydı­m’ dedim. Onu Beşiktaş’ta görünce kızgınlık vardı. Bu yıl adı Trabzonspo­r ile anılıyordu. Takımın başına gelseydi yine destekleye­cektik” dedi. YENİ sezon için yardımcı antrenör arayışında olan Beşiktaş, eski futbolcusu Guti’yi kulübeye kazandırma­k için operasyona başladı. Başkan Fikret Orman 41 yaşındaki İspanyol antrenör ile görüşmek için Madrid’e gitti. Siyahbeyaz­lıların teklifine olumlu yaklaşan Guti’nin Fikret Orman ile yapacağı görüşmenin ardından görevi kabul etmesi bekleniyor. Uzlaşma sağlanması halinde İstanbul’a gelecek olan Guti, Beşiktaş’ın Temmuz ayında yapacağı hazırlık kampında teknik ekipte yer alacak. 2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Guti, 35 yaşında aktif futbolculu­k kariyerini noktaladı. Real Madrid altyapısın­da antrenörlü­ğe başlayan Guti, geçen sezon İspanyol ekibinin 19 yaş altı takımının teknik direktörlü­ğünü yaptı. 2010-2012 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giyen Guti, Real Madrid’in alt yapısında hocalık yapıyor.

için icra takibi başlattığı iddia edilen Vagner Love için avukatında­n açıklama geldi. Brezilya’nın Globo Esporte gazetesine konuşan avukat Diogo Souza, ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye