Sabah

İftarda buluşup kadını konuştular

Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, iftar yemeği verdi. Geceye katılan sanatçılar­dan Hülya Koçyiğit “İlerici bakışla yaptığı konuşma son derece etkiliydi” dedi

-

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan iftar davetinde Türkiye’nin önde gelen kadınların­ı ağırladı. Geceye katılan Hülya Koçyiğit: Hanımefend­i, kadınların üst kademelere çıkmasında­n duyduğu gururu anlattı.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, önceki akşam Huber Köşkü’nde akademisye­n, iş kadını ve sanatçılar­dan oluşan topluluğa iftar yemeği verdi. Geceye sanat dünyasının önemli isimleri de katıldı. İftara katılanlar arasında Hülya Koçyiğit, Ajda Pekkan ve Umut Akyürek gibi sanatçılar vardı. Emine Erdoğan, yaptığı konuşmada kadının toplumdaki yeri, etkinliği ve önemini vurguladı.

KADIN SOSYAL HAYATIN İÇİNDE

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, gecede yaşananlar­ı şöyle anlattı: “Zarafeti, kibarlığı, alçak gönüllülüğ­üyle mükemmel bir ev sahipliği yaptı. Sayın Emine Erdoğan’ın ilerici bir bakışla konulara değindiği konuşması son derece etkiliydi. Çeşitli yol kazalarına uğramamıza rağmen büyük reformlar gerçekleşt­irdiğimizi, okuma-yazma gibi birçok seferberli­kte bulunarak, kadınların daha çok sosyal hayatın içinde yer aldıkların­ı, büyük bir inançla yürütülen sıfır atık projesi ile ilgili destek beklediğin­i iletti. Eğitimde, iş hayatında, sağlıkta, sanatta, bilimde her alanda kadınların daha çok önem kazandığın­ı ve idarede, yönetimde, üst kademelerd­e sayılarını­n her geçen gün arttığının verdiği gurura değindi. Hanımefend­i son olarak da birlik ve beraberlik içinde daha nice mutlu, huzurlu, sağlıklı Ramazan’lar diledi.”

 ??  ??
 ??  ?? Huber Köşkü’nde düzenlenen iftar yemeğine Ajda Pekkan ve Hülya Koçyiğit gibi ünlü sanatçılar­ın yanı sıra çok sayıda iş kadını katıldı.
Huber Köşkü’nde düzenlenen iftar yemeğine Ajda Pekkan ve Hülya Koçyiğit gibi ünlü sanatçılar­ın yanı sıra çok sayıda iş kadını katıldı.
 ??  ?? MAGAZİN
MAGAZİN
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye