Sabah

Şule’nin ölümüyle ilgili şok rapor

Ankara’nın en lüks plazaların­dan birinden düşerek hayatını kaybeden Şule Çet’in ön otopsi raporuna SABAH ulaştı. Rapora göre genç kızın vücudunda boğuşma izleri var

- (GLW|r: Yasin ESKİKÖY - Tasarım: Ulaş Murat ELMALI

Gazi Üniversite­si öğrencisi Şule Çet’in Ankara’da bir plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybetmesi­yle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılı­ğı’nın başlattığı soruşturma sürüyor. Soruşturma­da ifade veren acılı baba İsmail Çet, “Benim kızım intihar edecek biri değildi. Ç.A. ve B.Y.’den şikayetçiy­im” dedi.

Öte yandan ailenin Avukatı Yıldırım da, Adli Tıp Kurumu’nun ön raporuna da dikkat çekerek, tüyler ürpertici detaylarar­ı açıkladı. Yıldırım “Şule’nin vücudunun neredeyse her yerinde boğuşma izi var. Raporda görünüyor ki Şule’nin vücudunda 5x20 boyutunda cilt ve cilt altı dokusunda yırtılmış yara. Kollarında ve bacakların­da çok sayıda ve değişik boyutta ciddi sıyrık ve çürükler var. Adli Tıp, kesin ölüm sebebinin belirlenme­si için çalışmalar­ını sürdürüyor. Bu rapor çıktığında her şey daha da netlik kazanacak” dedi. Soruşturma­da Şule’nin cep telefonunu­n açılmasını­n birçok gizli noktayı aydınlatac­ağını belirten avukat Yıldırım, ailesi izin verirse Şule’nin mezarının açılarak, parmak iziyle telefonunu­n açılmasını bile ihtimaller arasında olduğunu düşünüyoru­z” dedi.

 ??  ??
 ??  ?? Şule Çet
Şule Çet
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye