Sabah

CHP’lilere soruyorum

-

nCEkI GECE, PKK’lı HEsAplArDA­n tErörIstlE­rIn pusu kurDuğu üç AskErImIzI­n son AnlArının vIDEosu yAyınlAnDı. Üç MEHmEDIn şEHADEt Anını IzlEmEyE Gönlüm ElvErmEDI AmA yAzılAnlAr­DAn KuzEy IrAk’tA vE IkI HAFtA önCE GErçEklEşt­IğI AnlAşılıyo­r. ŞEHIt AskErlErIn nAAşlArınA DAHI kurşun sıkmAyA DEvAm EttIklErI söylEnIyor. YAnI PKK, KAnDIl’E yürüyEn orDumuzA kEnDInCE GözDAğı vErmEyE çAlışıyor.

Bence o anları en çok ‘her evden HDP’ye bir oy’ kampanyası yürüten CHP ve Saadet Partililer izlesin.

O anları en çok, ‘Devlet Kandil’e gitmesin, orda PKK kalmadı’ diyen Muharrem İnce izlesin.

O anları en çok ‘yeni çözüm süreci vakti’ diyen CHP’li milletveki­lleri ve oy verenleri izlesin.

YInE “AmA sIz çözüm sürECInDE HEDEHöDö..” DEDIklErIn­I DuyAr GIBIyIm. ArADA şöylE DEvAsA BIr FArk vAr: Biz çözüm sürecini savunurken, bir yandan da şehit vermiyordu­k! Ortada daha önce hiç denenmemiş bir devlet politikası vardı ve ‘kkIl InsAnlAr HEyEtI’ olarak evine misafir olduğumuz şehit annelerimi­z bile sürece destek veriyordu.

PEkI sEn nE yApıyorsun? PKK, IkI polIsImIzI uykusunDA şEHIt EttIğI GünDEn BErI DEvlEt topyEkûn müCADElEyE BAşlAmışkE­n, sEn nE yApıyorsun, sEn nErDEsIn? Her ay şehit haberi gelirken, PKK destekçile­riyle fingirdeyi­p, Atatürk ile Öcalan posterleri arasında halay çekiyorsun. Mitingleri­nde ‘Demirtaş’a özgürlük’ sloganları attırırken mi bize vatansever­lik dersi vereceksin?

HADI BEn ‘yAnDAşım, sAnA GörE mIllî DEğIlIm, mIllIyEtçI DEğIlIm’. HEpsI tAmAm DA pEkI, sEn nErDEsIn?! TErörIstlE­rE vE onlArın EmIr ErlErInE oy toplAmA DErDInDEsI­n.

Ordumuz Kandil’e yürürken senin destekledi­ğin İnce ne dedi, hiç unutma: “ABD ile anlaşmadan, bunu yapamayaca­ğınızı biliyorum.” Afrin’i ABD’nin gönlünü razı ederek mi özgürleşti­rdik?

Pentagon’un apoletlile­ri ‘Gelirseniz vururuz’ diye Menbiç’ten tehdit sallarken Afrin’i aldık.

Selahattin ‘mal mal bakarken’ aldık. Kılıçdaroğ­lu, ‘Bari Afrin merkeze girmeyelim’ diye ağlarken aldık.

YA DArBEDEn 1.5 Ay sonrA BAşlAtılAn FırAt KAlkAnı IçIn, DArBEyE yArDım vE yAtAklık EDEn ABD’DEn mI onAy AlDık sAnıyorsun­uz?

ÜlkEsInI vE DEvlEtInI Bu kADAr küçümsEyEn BIr GAFIllEr orDusu, tErörIstlE­rE oy DA IstEr, oy DA vErIr. Selahattin Demirtaş’ın Kandil’deki abisi Nurettin de onlara tatlı ısmarlar. “Askerin moralinden bana ne?” diyen Cumhurbaşk­anı adayınız ve size afiyet olsun!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye