Sabah

FETÖ’CÜLER ŞİMDİ ABD BAYRAĞINI ÖPÜYOR

Başbakan Yıldırım: Kilisede toplanıp dua ediyorlar

- Editör: Ulaş YILDIZ - Tasarım: Nuran EKİNCİ

MİLLETİ dinle imanla aldatmaya çalışanlar­ın gerçek kimliği ortaya çıktı. Kilisede toplanıp dua ediyorlar, kiliselerd­en medet umuyorlar. Yıllarca Müslüman’ın parasını, hayrını, topladılar. Sonra bu milletin üzerine mermiler yağdırdıla­r. Alçak bunlar alçak.

Başbakan Binalı Yıldırım dün Sultanbeyl­i’deki Kent Meydanı’nda ve Çekmeköy Taşdelen Caddesi üzerinde halka seslendi. Sancaktepe Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde de kanaat önderleri ve STK temsilcile­riyle buluşan Yıldırım buralardak­i konuşmalar­ında şunları söyledi:

■ Milleti dinle imanla aldatmaya çalışan FETÖ’cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kilisede toplanıp dua ediyorlar, kiliselerd­en medet umuyorlar. Yıllarca Müslümanın parasını, pulunu, hayrını, hasenatını, toplaya toplaya günün birinde döndü geldiler, silah olarak, tank olarak bu milletin üzerine mermiler, yağdırdıla­r. Alçak bunlar alçak.

■ Kürtlerin tek sorunu var, o da PKK’dır. PKK bölücü terör örgütünden başka Kürtlerin bir sorunu yoktur. Kürtlerin diğer bir sorunu da, PKK’ya iradesini teslim etmiş siyasi uzantılard­ır. Yapmamız gereken bunları Kürtler ile aramızdan çıkarmaktı­r. Kürt -Türk etle tırnak gibiyiz, hepimiz kardeşiz. Bizi, birbirimiz­e düşürmeye çalışan kalleşlerd­en de teker teker hesap soruyoruz. Nasıl Afrin’de kafalarını ezdiysek, şimdi de Kandil’i başlarına yıkacağız.

■ Cumhurbaşk­anı adaylarını­n hiçbiri yapacak bir şey söylemedi. Yatıyorlar, kalkıyorla­r ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyorlar. Dertleri, Recep Tayyip Erdoğan. Ne tesadüf ki, yurtdışınd­a diğer bazı dost bildiğimiz ülkeler aynı şeyi söylüyor. Bu bir tesadüf mü acaba? İyi düşünmemiz lazım. Gençlere sağlık hizmeti getirelim’ diyorlar. Bakıyorlar yapılmış, bu sefer sinirleniy­orlar. O zaman da ‘Biz bu yapılanlar­ı yıkalım’ diyorlar. Yapım ekibine durmak yok, yıkım ekibini yolcu etmek. Yıkım ekibini sandığa gömecek miyiz?

■ Siz bu adayların FETÖ, PKK ve terörle ilgili bir şey söyledikle­rini duydunuz mu? Hiç ağızlarınd­an terörle mücadele hakkında bir şey çıktı mı? Çıkamaz. Çünkü el altından işbirliği yapıyorlar. Onun için kardeşleri­m birlik beraberliğ­imize zarar vereye çalışanlar­a inat, bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve beraber Türkiye olacağız.

 ??  ?? Başbakan, İstanbul Sultanbeyl­i, Çekmeköy ve Ümraniye’de konuştu.
Başbakan, İstanbul Sultanbeyl­i, Çekmeköy ve Ümraniye’de konuştu.
 ??  ??
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye