Sabah

COCU İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Sarı-lacivertli­lerin yeni teknik direktörün­ü değerlendi­ren Hollandalı yıldız, “Phillip Cocu’yu tercih etmeleri şaşırtıcı. F.Bahçe üst düzey bir kulüp. Orada kazanacağı çok şey var” dedi Başkent ekibinden Umar Aminu’nun transferin­i bitirmek üzere olan bord

- (GLW|r: 'X\JX %,dA. Tasarım: Recep GÜNGÖR 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US :VOVT &NSF 4FM ZVOVT TFM!TBCBI DPN US

Aykut Kocaman ile yollarını ayırdığını bugün duyuracak olan Fenerbahçe Yönetimi, yeni teknik direktörü Phillip Cocu’yu da bu hafta İstanbul’a getirmeye hazırlanıy­or. Hollandalı teknik adamın menajeri ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, PSV’ye bir miktar tazminat ödedikten sonra Cocu’yu resmi olarak açıklayaca­k.

İmza için geri sayan Hollandalı çalıştırıc­ı hakkında Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Pierre van Hooijdonk da flaş yorumlarda bulundu.

Hollanda basınına konuşan Hooijdonk, “Fenerbahçe büyük imkanları olan üst düzey bir kulüp. Cocu tercihi şaşırtıcı oldu ama bu onun için bir fırsat olabilir. Cocu bu fırsatı kullanmak istiyor. En doğal hakkı. F.Bahçe ligi ikinci bitirmesin­e, kupa finalinde kaybetmesi­ne rağmen geçen sezonu kötü geçirmedi. Phillip’in orada kazanacağı çok şey var” dedi. PHİLLİP Cocu’nun PSV &indhoven’daki birinci yardımcısı Ruud Brood bir açıklama ile Hollanda’da kalmak istediğini bildirdi. “PSV’ye bir sözüm var” diyen Brood, bitecek sözleşmesi­ni yenilemek istediğini ve Cocu’dan bağımsız olarak kalacağını vurguladı. Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlü­ğü için ise PSV’de yine birlikte çalıştığı Chris van der Weerden’in ismi geçiyor.

geleneksel bayramlaşm­a töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşt­irildi. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün ev sahipliği yaptığı törene kulüp başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü katıldı. Törene şube kaptanları, amatör şubelerden sporcu ve antrenörle­r ile kongre üyeleri yoğun bir katılım gösterdi. Büyük ilgi gören Başkan Ali Koç, küçükten büyüğe herkesle tek tek ilgilenmey­e çalıştı.

Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum nedeniyle transferde çok dikkatli adımlar atmak zorunda olan Trabzonspo­r Yönetimi, Osmanlıspo­r’dan Umar Aminu’yu kiralama noktasında önemli mesafe kat etmişti. Nijeryalı kanat oyuncusu ile her konuda anlaşma sağlayan ve son pürüzler üzerinde görüşen bordo-mavililer, İSPANYA’NIN aynı takımdan Tiago Pinto’ya da kanca taktı. Küme düşen Başkent ekibine Portekizli sol beki kiralamak için yeni bir teklif daha götüren Trabzonspo­rlu yetkililer, gelecek yanıta göre oyuncuyla masaya oturacak ve transferi sonuçlandı­rmaya çalışacak. Geçen sezon Süper Lig’de 26 maçta forma giyen Tiago Pinto, 1 gol, 1 asistlik performans sergilemiş­ti.

yönetimin kadroya alternatif olması için takıma kazandırma­k istediği Ronielson Da Silva’nın gelmeye hazır olduğu ve hakkında verilecek kararı beklediği öğrenildi. Bonservisi elinde olan 23 yaşındaki kanat oyuncusunu­n kendisiyle iletişime geçen bordo-mavili yöneticile­re, “Teklifler aldım ancak henüz bir takımla anlaşmadım ve sizden haber bekliyorum. Transferin bir an önce sonuçlanma­sını istiyorum” dediği öğrenildi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye