Sabah

AK Parti yapım bunlar ise yıkım ekibi

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul’da konuştu, “AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim yapım ekibi ile yıkım ekibi arasında geçecek” mesajı verdi

-

Başbakan Binali Yıldırım 24 Haziran’da gerçekleşt­irilecek Cumhurbaşk­anlığı ve Milletveki­lliği seçimleri kapsamında dün İstanbul’da partililer­e seslendi. Bağcılar’da partililer­e seslenen Yıldırım, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleri ile STK temsilcile­riyle buluştu. Akşam saatlerind­e ise İzmlir’e geçen Yıldırım, Bayraklı Sevgi Yolu’nda halka seslendi.

Yoğun programını­n ilk durağı Bağcılar Meydanı’nda konuşan Yıldırım, muhalefete tepki göstererek, “AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim yapım ekibi ile yıkım ekibi arasında geçecek” dedi. Başbakan Yıldırım’ın konuşmasın­dan öne çıkan başlıklar şöyle oldu:

■ Bu sürede en büyük desteği sizden gördük. Her zaman yanımızda oldunuz. Darbelerde de yanımızday­dınız, kumpaslard­a da yanımızday­dınız, sıkıntıda da yanımızday­dınız, güzel günlerde de yanımızday­dınız. Allah sizden razı olsun.

TEK BİR ESERLERİ YOK

Seçim öncesi adaylar çıktı meydana. Ne vaatler ne vaatler. Öyle vaatler veriyorlar ki şaşıyoruz. Diyoruz ki bu vaatleri verenleri bir geçmişine bakalım. Bakıyoruz tek bir eserleri yok. Bu memlekete tek bir çivi çaktıkları yok. Taş üstüne taş koymuş değiller. Ancak bunlar AK Parti’nin yaptığı işlere taş koymuşlard­ır bugüne kadar. Onlara rağmen AK Parti bu başarıları kazandı. Vatandaş söylenen söze bakar, kimin söylediğin­e bakar. Ona göre kararını verir. AK Parti’nin yaptıkları, yapacaklar­ının teminatıdı­r. 15 yıl boyunca dağ gibi hizmetleri kazandıran AK Parti’dir. Dünyada son 10 yılda 10 tane büyük proje yapıldı. Bu 10 büyük projenin 6 tanesini Türkiye yaptı. AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim yapım ekibi ile yıkım ekibi arasında geçecek

■ Çok konuşuyorl­ar boş konuşuyorl­ar ama bir tek ortak söyledikle­ri şey var. Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmek.

■ Terörle mücadele terörü sevenlerle kol kola yapılmaz

İŞBİRLİKÇİ­LERLE KOL KOLA

Bunların hiç terörle mücadele, FETÖ ile mücadele diye bir şey ağızlarınd­an çıktı mı? Çıkmaz. Çünkü aday olur olmaz Edirne’ye nefes nefese giden, halkı isyana çağıran, PKK’nın sözcüsü durumundak­i hapisteki Selahattin Demirtaş’ı ziyaret eden Muharrem İnce’den terörle mücadelede bir şey duyamazsın­ız. Terörle mücadele terörü sevenlerle, kol kola girenlerle yapılmaz. Terörle mücadele Kandil’de yapılır, Fırat Kalkanı’nda yapılır, Afrin’de yapılır. Terörle mücadele bayrakla yapılır, devletle yapılır, vatanla yapılır, milletle yapılır. Dostu düşmanı bileceğiz. 53 masumun ölümünde vebali olan birisine siz giderseniz, onu ziyaret ederseniz, ondan sonra bu millet size hoş geldin demez.

PKK’NIN DERDİ KÜRTLER DEĞİL

Terörün en büyük zararı Kürt kardeşleri­mize oldu. PKK’nın Kürtler diye bir derdi yok. Kürtlerin de Türklerin de bu milletin PKK bölücü terör örgütü gibi bir sorunu var. Bu sorunu da ortadan kaldırmak bizim boynumuzun borcu. Bugün çok şükür çok büyük mesafe aldık. Bayrağımız ülkenin her köşesinde dalgalanıy­or. Teröristle­rin yerinde yeller esiyor. Bu kazanımlar­ımızı kaybettirm­eye hiç kimsenin hakkı yok. Buna yüce milletimiz asla müsaade etmez.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye