Sabah

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık resmen açıklandı KOCAMAN GİTTİ

-

Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu’nun yakın dostu olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un göreve getirdiği sportif direktörü Comolli’yi Barselona’ya transfer görüşmesi yapmak üzere göndereceğ­ini yazdı. Barça’da gözden çıkartılan Aleix Vidal, Yerry Mina ve Denis Suarez’e talip olan Fenerbahçe’nin UEFA denetimi nedeniyle bu oyuncuları kiralık olarak istediğini­n altı çizildi. El Mundo Deportivo, Fenerbahçe’nin öncelikle Barça’dan stoper ve forvet istediğine dikkat çekti. Barcelona’da daha önce takımdan gönderilme­sine kesin gözüyle bakılan santrfor Paco Alcacer’in ise Griezmann transferin­in gerçekleşm­emesi nedeniyle takımda kalacağı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık dün gerçekleşt­i ve teknik direktör Aykut

Kocaman ile yollar resmen ayrıldı. Seçimi kazanmasın­ın ardından sportif direktörlü­k görevine Damien Comolli’yi getiren ve hemen teknik direktör arayışları­na başlayan Başkan Ali Koç, PSV’nin hocası Phillip Cocu ile her konuda anlaşmalar­ının ardından Kocaman’a veda etti. 7PMLBO %FNJS

Kulübün internet sitesinden bir teşekkür mesajı yayınlayan Koç, “Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz görüşmeler­in neticesind­e, futbol takımımızı­n yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık. Bu yaklaşımı anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman’a, vermiş olduğu tüm hizmetler için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye