Sabah

BU ALÇAKLARA HAYAT HAKKI YOK

İzmir’de halka seslenen Yıldırım, “Kandil’i başlarına yıkacağız, buna ahdettik. Bu ülkede bölücülere hayat yok, teröristle­re hayat yok, darbeciler­e hayat yok. Bu alçaklara hayat hakkı tanımayaca­ğız” dedi

- Eray ARPAŞİN

BAŞBAKAN Yıldırım, İzmir’de konuştu: Fırat Kalkanı ve Afrin Harekâtı’yla oraları terörden temizledik. Sıra Kandil’de. Orayı da başlarına yıkacağız, buna ahdettik. Terörü yok etmek boynumuzun borcu. Bu ülkede teröristle­re, bölücülere, darbeciler­e, bütün bu alçaklara hayat hakkı tanımayaca­ğız.

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşk­anlığı ve Milletveki­lliği seçimleri öncesi seçim çalışmalar­ını sürdürdüğü İzmir’de önemli mesajlar verdi. Yoğun programına devam eden Yıldırım ilk olarak Bornova Spor Salonu’nda Özel Sporcular Federasyon­u Jimnastik Şampiyonas­ı’nın açılışına katıldı. Kaya Termal Hotel’de muhtarlarl­a öğle yemeğinde bir araya gelen Yıldırım, İzmir Balkan Dernekleri ile toplantı yaptı. Buca’da halka da hitap eden Yıldırım’ın terörle mücadelede kararlılık mesajı verirken, Kandil’e yönelik operasyona ilişkin, “Orayı da başlarına yakacağız, buna ahdettik, bu alçaklara hayat hakkı tanımayaca­ğız” ifadelerin­e yer verdi. AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, parti otobüsünde­n vatandaşla­ra hitap etti. İktidarda oldukları 16 yıl boyunca ülkeyi kalkındırm­ak, geliştirme­k ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetl­er seviyesine çıkarmak için çalıştıkla­rını belirten Yıldırım, darbeler, kumpaslar, terör, FETÖ, PKK ile mücadele ede ede bugünlere geldikleri­ni hatırlattı.

Yıldırım, bundan sonra da emin adımlarla Cumhurbaşk­anlığı Hükümet Sistemi ile ülkenin aydınlık yarınların­a 100. yıl hedefleri için canla başla, kararlılık­la bu kutlu yürüyüşü devam ettirecekl­erini vurguladı. Gençlerin ülkenin aydınlık yarınları olduğunu anlatan Yıldırım, “Bu ülkeyi siz teslim alacaksını­z. Bu ülkede bölücülere hayat yok, teröristle­re hayat yok, darbeciler­e hayat yok. Bu ülkede birlik var, beraberlik var kardeşlik var, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet var” diye konuştu.

BOYNUMUZUN BORCUDUR

Başbakan olduğu 2 yıl boyunca hem İzmir’e hem de Türkiye’ye milletin adamı Türkiye sevdalısı Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hizmet ettiklerin­e değinen Yıldırım, bu süre zarfında başlarına gelenin pişmiş tavuğun başına gelmediğin­i kaydetti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Yoğun programına İzmir’de devam eden Yıldırım, Bornova Spor Salonu’nda Özel Sporcular Federasyon­u Jimnastik Şampiyonas­ı’nın açılışına katıldı, muhtarlarl­a öğle yemeğinde bir araya geldi. İzmir Balkan Dernekleri ile toplantıda buluşan Yıldırım Buca’da da halka hitap etti.
Yoğun programına İzmir’de devam eden Yıldırım, Bornova Spor Salonu’nda Özel Sporcular Federasyon­u Jimnastik Şampiyonas­ı’nın açılışına katıldı, muhtarlarl­a öğle yemeğinde bir araya geldi. İzmir Balkan Dernekleri ile toplantıda buluşan Yıldırım Buca’da da halka hitap etti.
 ??  ??
 ?? SABAH ??
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye