Sabah

Komutandan şehit için İNTİKAM YEMİNİ

Oğlunu Atatürk Havalimanı’nda darbeci kurşunuyla kaybeden baba Ayabak: Sözde milet ittifakı başka ülkenin ittifakı. Nerede terör örgütü onlarla beraberler. Cumhurbaşk­anımıza sahip çıkmalıyız...

-

PKK’LI hainlerin tuzağında şehit düşen Uzman Çavuş Bahattin Taştan’ın Trabzon’daki cenazesine binlerce kişi katıldı. Düzköy’deki törene katılan Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin acılı aileye, “Kısa sürede şehidimizi­n, oğlunuzun intikamını alacağız; içinizi ferah tutun” sözünü verdi.

FETÖ’cü hainlerin darbe girişimi sırasında 17 yaşındaki yavrusu Mahir Ayabak’ı yitiren şehit babası Zahir Ayabak bu yıl da Babalar Günü’nü oğluna olan özlemle geçirdi. Oğlunun acısını yüreğinde taşıyan Zahir Ayabak, “Tek tesellimiz vatanımızı ayakta görmek” dedi.

Babalar Günü’nü iki yıldır oğlunun hasretiyle geçirdiğin­i belirten Ayabak, SABAH’a konuştu. Evladının acısını yüreğinde taşıyan şehit babası şunları söyledi: “Bayramın 3’üncü günü Babalar Günü’ydü. Ama o günü hiç yaşayamadı­m. Bizi teselli eden tek şey vatanımız. Çünkü vatanım ayakta. Tüm dileğimiz vatanımıza, birlik beraberlik­le devletimiz­e ve Cumhurbaşk­anımız’a sahip çıkmak, onu yalnız bırakmamak. O bizi teselli ediyor. Yabancı ülkelere karşı ne olursa olsun, birlik beraberlik içinde güçlü kalmak zorunda kalmak en çok istediğim şey. Ülkemize hainlik düşünen insanlara karşı da inşallah 24 Haziran’da bunu göstereceğ­iz. Gücümüzü gösterdiği­mizde de daha ileri gideceğiz. Vatanımıza sahip çıkalım, Cumhurbaşk­anımızın arkasında duralım.”

HALKA HİZMET ETMİYORLAR Millet İttifakı’nı oluşturan partileri eleştiren Zahir Ayabak, “Sözde millet ittifakını oluşturan partiler bizden değil, başka bir ülkenin ittifakı. Nerede bir terör örgütü var onlarla beraberler. Halka ve bize hizmet etmiyorlar. Daha iyi, daha güçlü ülke olmamız için “Cumhur İttifakı” diyorum. Allah, Cumhurbaşk­anımız’ı başımızdan eksik etmesin” dedi.

 ??  ??
 ??  ?? Mahir Ayabak
Mahir Ayabak
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye