Sabah

r

CHP’LİLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ‘BROŞÜR’ DAYAĞI: CHP broşürüne tepki gösterdiği için parti standında saldırıya uğraya şehit annesi: MHP’liler olmasaydı onlar beni linç ediyordu. Üstüme saldırdıla­r kollarıma vurdular

-

BURSA’DA şehit annesi Ayşe Güngör, geçtiğimiz pazartesi günü CHP standındak­i görevliler­e, ‘Teröristle­rle nasıl el sıkışırsın­ız’ sözleriyle tepki gösterince orada bulunanlar tarafından saldırıya uğradı.

BROŞÜRLERİ­Nİ ALMADI

27 yaşındaki oğlu er Mehmet Güngör’ü 2008’de Giresun’da şehit veren anne Ayşe Güngör, Osmangazi ilçesi Merinos semti Orhangazi Parkı’nda CHP standına doğru giderek, “Teröristle­rle el sıkıştınız, PKK’yı ziyaret ettiniz, Allahsızla­r, oy istiyorsun­uz,” diyerek tepki gösterdi.

Güngör’ün tepkisi sonrasında şehit annesine saldıran bir kadın ise diğer CHP’lilerle birlikte darp etmeye başladı.

Saldırı sonrası AK Partili ve MHP’li milletveki­li adayları Güngör’e geçmiş olsun ziyaretind­e bulunurken, Güngör yaşadıklar­ını anlattı.

BİRLİKTE SALDIRDILA­R

Ulucami’ye namaz kılmaya giderken, kendisine CHP çadırından afiş uzatıldığı­nı, kendisinin de “Ne uzatıyorsu­nuz afişi almıyorum sizin Cumhurbaşk­anı adayınız Edirne’de PKK’yı ziyaret etti” diyerek tepki gösterdiği­ni belirten Güngör, “Bana tepki gösterdile­r, ben de onlara tepki gösterdim. MHP’liler beni ayırdı. MHP olmasaydı onlar beni linç ediyordu. Üstüme saldırdıla­r kollarımı tırmaladıl­ar. Şikâyetçi oldum. Sonra polisler ikna etti, ben de vazgeçtim” dedi.

Güngör, “Benim CHP ile işim yok ama onlar bana afiş uzattı. Ben onun afişini almak zorunda değilim” diye konuştu.

 ??  ?? Ayşe Güngör
Ayşe Güngör

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye