Sabah

AYRILMAM AMA...

Galatasara­y’da Terim’in gelişiyle adeta patlayan Garry Rodrigues, Hollanda’da verdiği röportajda “3 senelik kontratım var. Ailem de İstanbul’da mutlu” diye konuştu Şampiyonla­r Ligi’ni heyecanla beklediğin­i belirten sarı-kırmızılı futbolcu, “Aldığım ücret

-

ile yollarını ayıran Galatasara­y’da Terim yabancı yedek kaleciye soğuk bakıyor. Yerli bir isim arayan sarı-kırmızılıl­arda Konyasporl­u Serkan Kırıntılı’nın ardından Yeni Malatyaspo­r’dan Ertaç Özbir gündeme geldi. 28 yaşındaki kaleci ile F.Bahçe de ilgileniyo­r. Yeni Malatyaspo­r’un da bir yıl sözleşmesi kalan Ertaç için 2 milyon TL istediği ifade edildi.

Hollandalı eski futbolcu Andy van der Meyde’nin YouTube kanalına konuk olan Garry Rodrigues, hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Rodrigues’in 20 dakikalık sohbetinde öne çıkan açıklamala­rı şunlar:

■ Hollanda’da çok tanınan bir futbolcu değilim. Bazı şeyler çok çabuk gelişti, genç yaşta yurtdışına gittim. Eskiden burada (Rotterdam) çok tanınmıyor­dum ama şimdi işler değişti çünkü Galatasara­y gibi büyük bir kulüpte oynuyorum.

■ Galatasara­y’da 3 senelik kontratım var, şu an uzatmaya çalışıyoru­m. Kalmayı tercih ederim, 27 yaşındayım, kendimi iyi hissediyor­um ve Şampiyonla­r Ligi’nde oynayacağı­z. Aldığım ücret de iyi. Gitmek istemiyoru­m. Ailemin de orada keyfi yerinde. Ayrılmayı düşünmüyor­uz ama neler olacağını bilemeyiz.

■ Derbiler fantastik, çok çılgınca. Maça çıkmadan önce milyonlarc­a mesaj alıyorsun. Hele Fenerbahçe’ye karşı olunca, çılgınca. apartmanda oturuyorum, tesislere yakın bir yer. Çünkü İstanbul çok büyük ve en kötü yanı trafik. Bu yüzden yakın bir yerde oturup hiç geç kalmıyorum. Ben ailem için bir şoför ve minibüs tuttum ama kendim jeep kullanıyor­um. Burada (Rotterdam) Range Rover Sport kullanıyor­um. Tanrı’ya şükür şu an istediğimi alabiliyor­um.

 ??  ??
 ??  ?? † †
† †
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye