Sabah

‘Okyanus medyası’nın sazanları

-

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerin­de artık son viraMa girdik. Aslında sonuçları gören tlantik dünyası daha bir ay önceden yelkenleri indirmeye başladı.

Ne var ki Batılı hükümetler­in aksine ‘okyanus medyası’nın gelgitleri hâlâ son bulmuş değil. Özellikle küresel Sorosçular, r ell’in “Öylesine saçma fikirler vardır ki onlara sadece entelektüe­ller inanabilir” vecizesini doğrularca­sına yayınlar yapmaya devam ediyor. Ancak bu halk, Batılı akla esir düşenlere bir daha bu ülkeyi teslim etmemekte kararlı. Zira kültürel, siyasi ve ekonomik terörizmin finansörü olan sömürgeci siyasetin tahrip gücü yüksek bir bombadan farksız düşünce düzenekler­i, 15 Temmuz ile birlikte tamamen deşifre oldu. Sayın Erdoğan’ın şahsında

Türkiye’ye yönelik devreye soktukları her tür toplumsal mühendisli­k fantezisi yine

kâbusa dönüşecek.★★★

Çünkü Batılı aklın “Eğer 24 Haziran’da Erdoğan kazanırsa diktatörlü­k ama muhalifler ipi göğüslerse demokrasi galip gelecek” tarzındaki spekülatif küstahlığı da sonuç vermeyecek. Boşuna “Şeytan ırkının ıslahının imkânı yoktur” dememişler. Dolayısıyl­a bu millet çöküşe, barbarlığa, yıkıma, hastalıklı bir geçmişe ve kaotik senaryolar­a değil toplumsal adalete, özgürlük, refah ve ilerlemeye oy verecektir.

akyavel’in “Amaca giden her yol mubahtır” aperçüsüne göre hokkabazlı­k, yalan ve iftirada sınır tanımayanl­ar, 25 Haziran sabahı yine hüsrana uğrayacak.

Bakmayın siz üst perdeden atıp tutmaların­a. Gerçekte dürüst bir insan olmak yerine sefil birer soytarıya dönüşenler­in kaderini yaşıyorlar. Zaten onların bir hikâyesi

de yok Eskiler, insanların sadece bir hikâyeye ve fikre inanarak hakikatin halkası

na dâhil olduğunu söyler. Bu anlamda tarihin hiçbir evresinde spekülatif aklın, ahlak ve erdeme diz çöktürdüğü görülmemiş­tir.

Bir kesinlik ve prensipler manzumesi olarak ahlak, en net siyasi duruştur.

Bu nedenle her ahlaki tavır, çelişkiler­i ortadan kaldırarak seçimlerim­izin rengini önceden belli eder. Zira ahlaki ilkelerden yoksun şekilde hareket etmek kaygan ayakkabıla­rla buzda yürümeye benzer. İlerlemeye çalıştıkça dengemiz bozulur ve düşeriz.

Kim ne derse desin, Türk halkı bir daha vesayet odaklarını­n pençesine düşmek

istemiyor.

Halkımız, Sayın Erdoğan liderliğin­deki AK Parti’ye sahip çıkarak Batı dünyasının iki yüz yıllık ‘oryantalis­t masalların­ı’

darmadağın etti.

Bu kültürel ve tarihi hamlesiyle Türkiye, küresel bir değere dönüştü.

24 Haziran’da halkımız bu kazanımlar­a ve değerlere yine sahip çıkacaktır. Haliyle Türkiye’deki değişen dinamik

leri okuyamayan ‘okyanus medyası’ndaki sazanların trajedisi daha da derinleşec­ektir.

r an u ar a a o r

 ??  ??   r an TUTAR
r an TUTAR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye