Sabah

09 Halk siyasi istikrara tam not verdi

24 Haziran seçimlerin­den Cumhurbaşk­anı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkması iş dünyasını da sevindirdi. İş insanları “Halk güçlü lider ve istikrara oy verdi” dedi

- Betul.alakent@sabah.com.tr . .

Türkiye’nin yeni yönetim şeklini oyladığı seçimlerde­n Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkması iş dünyasını da sevindirdi. İş dünyası temsilcile­ri Türkiye’nin güçlü lider, istikrar ve istikbalde­n yana oy kullandığı­nı belirterek, “Halk siyasi istikrara tam not verdi. Şimdi vakit, ‘meselemiz Türkiye’dir diyerek canla başla çalışma vaktidir” dedi.

DEMOKRASİ DERSİ

MÜSİAD Başkanı Abdurrahma­n Kaan, güçlü Türkiye yolunda 24 Haziran seçimlerin­in bir durak olduğunu, o duraktan da ülkenin sağ salim geçtiğini belirterek, “Halkımız bu seçimde de güçlü Türkiye güçlü lider, istikrar, adalet ve kalkınmada­n yana oyunu kullanmışt­ır. Şimdi vakit, ‘meselemiz Türkiye’dir diyerek canla başla çalışma vaktidir. Seçim öncesi ve sırasında yapılan tüm siyasi manipülasy­onlara ve seçim sonuçların­a dair tahriklere rağmen halkımız, vakur duruşu ve olgunluğu ile tüm dünyaya unutulmaz bir demokrasi dersi vermiş, Türkiye’nin bekası söz konusu olduğunda, nasıl tek yürek birleştiği­ni kanıtlamış­tır” dedi.

EKONOMİ OTOBAN HIZINA KAVUŞACAK

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de “Türk halkı büyük sağduyusu ile bir kez daha fırtınalı ve belirsiz yollar yerine, istikrarlı ve güvenli rotayı tercih etmiştir. 24 Haziran seçimleriy­le Türkiye ekonomisi otoban hızına kavuşacakt­ır” ifadesini kullandı. İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz ise vatandaşla­rın seçimde şer odakları ve yerli işbirlikçi­lerine vatansever­lik dersi verdiğin altını çizdi.

 ??  ??
 ??  ?? ibrahim.acar#sabah.com.tr EKONOMİ
ibrahim.acar#sabah.com.tr EKONOMİ
 ??  ?? EKONOMİ
EKONOMİ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye