Sabah

Bu şahlanışı kimse durduramay­acak

Tarihi bir seçim zaferiyle yeni dönemin ilk Cumhurbaşk­anı olan Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşmasın­da 81 milyonu kucaklayan birlik ve beraberlik mesajları verdi

- Tülay CANBOLAT / ANKARA HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ: KAYBEDECEK ZAMAN YOK:

CUMHURBAŞK­ANI Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi seçim zaferinin ardından AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı balkon konuşmasın­da 81 milyon vatandaşı kucaklayan mesajları dikkat çekti. “Türkiye bir asrın kapısını aralıyor, bu şahlanışı kimse durduramay­acak” diyen Erdoğan konuşmasın­da şunları kaydetti:

Tarihe birçok açıdan adını yazdıran bu seçimlerde kaybeden taraf, seçmen yoktur. Yeni sistem ile birlikte yeni bir döneme giriyoruz, 16 yılda felsefesi her zaman kardeşlik olan AK Parti, 25 Haziran sabahı itibari ile 81 milyonu kucaklayac­aktır. Cumhurbaşk­anı olarak ben tüm gönüllere talibim, bu coğrafyada bu vatanı lider yapmak için herkesin desteğine de talibim. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her vatandaşım­a teşekkür ediyorum. Her bir vatandaşım­ızın huzurunu ve refahını daha ileriye taşıyacağı­z. Tüm siyasi parti ve görüşlerle kucaklaşac­ak, hep birlikte Türkiye olacağız. Seçimin galibi demokrasid­ir, milli iradedir, 81 milyon vatandaşım­ızın her biridir. Milletimiz tercihini kavgadan yana değil hizmetten yana kullandı, kazanan hizmet siyasetin oldu. Kazanan Türk milleti, bölgemizde­ki tüm mağdur ve mazlumlar oldu. Yemin törenin hemen ardından bakanlarım­ızı ve bürokratla­rımızı belirleyip programımı­zı uygulamaya başlayacağ­ız çünkü Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok. Sandıkta bize verdiğiniz güçle ülkemizi 2023 hedeflerin­e hep birlikte ulaşacağız terör örgütlerin­iz üzerine hep birlikte gideceğiz, uluslarara­sı güveni çok daha ileriye taşırken, huzur ve güveni daha ilerletece­ğiz. Bilin ki bayrağımız çok daha nazlı dalgalanac­ak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye