Sabah

=ğPaeĤ ŒğŒ İsviçre kampında basının karşısına çıkan Terim önemli açıklamala­r yaptı: İHTİYAÇ VAR

- Mehmet Özcan mehmet.ozcan@sabah.com.tr

Galatasara­y Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampında basınla sohbet etti. Önce takımın son durumu hakkında bilgi veren Terim, Florya’da bırakılan Tolga Ciğerci’nin durumundan Denayer’in

TARIK ve Eray’a başka takımda oynamaları gerektiğin­i söyledik. Kazancınız ne kadar fazla olursa olsun, oynamanın hazzını vermez. Çok gençler, kendilerin­i ispat etmeleri gerek.

OYUNCULARA kızma lüksümüz yok. Umarım (Tolga Ciğerci) bir an önce

QQtransfer­ine kadar birçok konuya açıklık getirdi:

■ İSTANBUL’DA fiziksel çalışmalar yaptık. İsviçre kampında teknik ve taktik üzerinde duracağız. Üç hazırlık maçı yapıp 21 Temmuz’da İstanbul’a döneceğiz iyileşir ancak geçen sezon en kritik 5 haftada olmadığı bir gerçek. Sağlığına kavuşsun, biz de sonra karar veririz.

MUĞDAT Çelik’in sorunu yok, takıma adapte oluyor. Mevcut kadromuzu korumak istedik. Donk’un sözleşmesi yenilendi. Kritik nokta, kiralık olan

QNagatomo ve Denayer’di. Nagatomo’yu hallettik, Denayer de inşallah olur. EKONOMİK olarak, gücümüzün yettiğince transfer yapmaya çalışacağı­z. Bazı yerlere ihtiyaç var. 31 Ağustos’a kadar her şey olur. Her takımda olduğu gibi biz de gelmeler-gitmeler olabilir ZÜRİH’TEKİ idmanlar güvenlik nedeniyle taraftara kapalı. Polis idmanlara taraftar alınırsa ağır para cezası vereceğini bildirdi. Yine de dün stada gelen gurbetçile­r kale arkasını ve 5 Ağustos’taki Süper Kupa’ya kadar iki hazırlık maçı daha oynayabili­riz.

NAGATOMO’YA 21 Temmuz’a kadar izin verdim, Muslera’ya ise daha fazla izin vereceğiz. Hepsi 5 Ağustos’taki

Süper Kupa maçına yetişecek.

QQkapatan tenteleri kaldırarak Terim ve takıma seslerini duyurmaya çalıştı. Terim de,

derken oyuncular, taraftarla­rın imza ve fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

İSVİÇRE’DE TARAFTARA YASAK!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye