Sabah

DİRİLİŞ MADURO

Diriliş Ertuğrul hayranı olan Venezüella Devlet Başkanı Maduro, dizinin Beykoz’daki setini ziyaret etti. Atlı ‘Alp’ karakterle­ri tarafından karşılanan Maduro “Ertuğrul zorluklard­an asla yılmıyor, biz de öyleyiz” dedi

-

VENEZÜELLA Devlet Başkanı Nicolas Maduro, TRT’nin 65 ülkede seyredilen dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un Beykoz’daki setini ziyaret etti. Hayranı olduğu diziye övgüler yağdıran Maduro oyunculara dizideki isimleriyl­e hitap etti, börk takıp demir dövdü.

Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, TRT’nin 65 ülkede seyredilen dizisi “Diriliş Ertuğrul”un Beykoz’daki setini ziyaret etti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Göreve Başlama Töreni için Türkiye’de bulunan ve arabasını yol boyunca kendisi kullanan Maduro, ellerinde Venezüella ve Türk bayrağı taşıyan dizideki “Alp” karakterle­ri tarafından at üstünde karşılandı. Maduro, eşi Cilia Flores ve beraberind­eki heyetle dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yönetmeni Metin Günay ve oyuncu Serdar Gökhan’dan dizi ve set çalışmalar­ı hakkında bilgi aldı. Kendisini karşılayan oyuncularl­a şakalaşan Venezüella Devlet Başkanı, platodaki demirci bölümünde demir dövdü. Maduro ve beraberind­eki 6 bakanı daha sonra Ertuğrul Bey’in çadırına geçti ve ekiple bir süre sohbet etti. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Maduro’ya kılıç ve börk, eşi Cilia Flores’e de başlık hediye etti.

İSİMLERİYL­E HİTAP ETTİ

Diriliş Ertuğrul hayranı olan ve 120 bölümünü izleyen Maduro, oyunculara sette isimleri ile hitap ederek sahneler hakkında sohbet etti.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ülkesinde ve dünyada çok izlendiğin­i belirten Maduro, Diriliş Ertuğrul’un adalet, kahramanlı­k ve aile ilişkileri konusunda örnek olduğunu ifade etti. Maduro “Ertuğrul’un her şeyden önce cesareti ve prensipler­ine olan sadakati çok dikkatimi çekti. Zorluklard­an asla yılmıyor, biz de öyleyiz” diye konuştu.

Mehmet Bozdağ da, “Setimiz her ne kadar tatilde olsa da onun (Nicolas Maduro) için güzel bir atmosfer kurduk. Neredeyse hiçbir sahneyi kaçırmamış, bu da bizi mutlu etti” dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nicolas Maduro dizideki atlı ‘Alp’ karakterle­ri tarafından Venezüella ve Türk bayrakları ile karşılandı. Platoda demir döven Maduro, Ertuğrul Bey’in çadırında oyuncularl­a sohbet etti.
Nicolas Maduro dizideki atlı ‘Alp’ karakterle­ri tarafından Venezüella ve Türk bayrakları ile karşılandı. Platoda demir döven Maduro, Ertuğrul Bey’in çadırında oyuncularl­a sohbet etti.
 ??  ?? MAGAZİN
MAGAZİN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye