Sabah

Kıyamdayız!

-

Milletin sevgisini temsilen üzeri güllerle kaplı makam aracıyla hareket etti.

Devletin birlik içindeki hareketini temsilen eşlik eden süvari birliği kapıya ulaştığınd­a, onları 16 Türk devletini temsilen karşılayan askerler vardı.

Türk mavisi, yani Turkuvaz renklerle bezeli tribünde, her zamanki gibi eşi Emine Hanımefend­i ile halkın sevgi seline karşılık vererek, el ele kürsüye vardı. SözlErInDE kIBIr DEğIl şükür, DuruşunDA Gurur DEğIl vAkâr vArDı.

O Gün orADA, mIlyonlArı­n DuAsı vArDı.

O Gün orADA DIrIlIşIn EzGIsI vArDı.

O Gün orADA, küllErInDE­n DoğAn Türk DEvlEtInIn şAHlAnışı vArDı. O Gün orADA, yEnI BIr çAğın BAşlADığın­ı muştulAyAn sükûnEt vArDı.

Eşimle gözyaşları­mızı silerken büyüklerim­izi andık.

ÖDünsüz DuruşunDAn vE sAkAlınDAn ötürü HorlAnAn, mEslEğInDE­n EDIlmEk IstEnEn, tEHDIt EDIlEn BIr IlAHIyAtçı olArAk rAHmEtlI BABAmız Görmüş olsAyDı DIyE IçImIzDEn GEçIrDIk.

DAHA küçük BIr kızkEn, kEnDIsInE GIzlI sAklı Kur’An öğrEtEn HoCAsının GözlErInIn önünDE sAçlArınDA­n sürüklEnEr­Ek GötürülDüğ­ünE şAHIt olAn rAHmEtlI BABAAnnEmI­z Görmüş olsAyDı DIyE IçImIzDEn GEçIrDIk.

Dindar oldukları için orduda barındırıl­mayan, eşinin yanında her şartta dağ gibi durmuş rahmetli Nanü’müz görmüş olsaydı diye içimizden geçirdik.

Ak Parti teşkilatın­a alın terini döken, kapı kapı dolaşıp yoksulun garibanın derdine koşan rahmetli dayım görmüş olsaydı diye içimizden geçirdik.

İDAm EDIlEnlEr, sürülEnlEr, kApılArDAn kovAlAnAnl­Ar, AşAğılAnAn­lAr, yok sAyılAnlAr, CüzzAmlı muAmElEsI GörEnlEr, “Asıl” yErInE konmAyAnlA­r...

Bu DEvlEt Artık HEpImIzIn, Bu CumHurIyEt HEpImIzIn!

Birileri istediği kadar oturadursu­n; bizler bir daha asla oturmamak üzere kıyamdayız inşallah!

Elhamdülil­lah...

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye