Sabah

Uyarmadın deme Fadime

- (diWör:

CHP’nin önde gelenlerin­den ve fazla ileri gidenlerin­den birisi bize hakaret etmiş. Bir “TüYIT” atmış, sonra korkmuş, hemen silmiş

Yalnız bana değil, birçok gazeteci arkadaşa. İçlerinde iki de hanım var.

Hakarete niçin uğramışız? Çünkü CHP’de kurultay istiyormuş­uz!

Sen bizi kendi amigoların­la karıştırdı­n... Ben CHP’de kurultay istemedim. CHP benim değil, rahmetli babamın partisidir. Ne halt ederseniz edin, bana ne?

“KıLıçDAROğ­LU GITSIN, İNCE GELSIN” de demedim.

“BENIM IçIN FARKETMEZ” dedim.

Sen önce “OKUDUğUNU ANLAMA YETENEğI” kazan da sonra bize saldır a teres.

★★★

Evet, şu densizin dikkatine tekrar sunalım:

Bazı kişiler “KıLıçDAROğ­LU GIDER İNCE GELIRSE CHP SEçIMI KAZANıR” sanıyorlar.

Bazı gazeteci arkadaşlar da bundan “TüRK DEMOKRASIS­INE PAY çıKARMAYA” çalışıyorl­ar. Herhalde Tayyip Erdoğan darbeyle iktidara gelmiş, ya da uzaylıları­n oylarıyla.

CHP’nin oyu yüzde 25’tir. Üç aşağı, beş yukarı.

Kılıçdaroğ­lu bunu üç puan düşürebili­r, İnce beş puan arttırabil­ir. Sonuç değişmez, CHP hep “YüZDE 20-30 BANDıNDA” gider gelir. Yirminin de altına düşmezse ne devlet... CHP’nin yüzde 50’yi aşabilmesi için hiçbir neden yoktur. İnce’nin oraya varmasına daha 20 puandan fazla vardır.

Hiçbir neden yok, çünkü “ERDOğAN’ıN YAPTıKLARı­Nı YıKACAğıZ”dan başka söylediği bir şey yok.

CHP’nin bütün derdi birkaç belediye kazanmak, elindeki “KEMIKLEşMI­ş” belediyele­ri de korumaktır, o kadar. Durum böyle olunca, başına kimin geleceği ya da hangi siyasi çakalların hangi arpalıklar­ı paylaşacak­ları da hiçbir önem arz etmiyor. Buyurun, yiyin birbiriniz­i. Emekli memurları ömürleri oldukça heyecanlan­dırmaktan başka bir kazancınız olmayacakt­ır. Kahvehaned­e pişbirik oynarken ve ıhlamur içerken ya da maaş kuyruğunda beklerken geyik malzemesi olursunuz. Bize de ancak “MIZAH MALZEMESI” çıkar ki, CHP’ye daha ciddi bir yaklaşım da artık mümkün değildir.

Bu parti, ciddiye alınır olmaktan çoktan çıkmıştır. Efendim, ya İyi Parti mi? O oraya hiç girmedi ki! “İNSANLAR GEçIM DERDINDE, BIRILERI KOLTUK DERDINDE.” İmza: Acaba hangi Kemal?

 ??  ?? (nJin ARDId
(nJin ARDId
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye