Sabah

Otomobil köprü ayağına çarptı öL 2 YARALı

Karaman’da bir otomobil yeni yapılmakta olan köprü ayağına çarptı. Kazada aynı aileden biri çocuk 4 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı Can Gürzap’a motosiklet çarptı

- (DITöR: Ulaş YILDIZ - TASARıM: Talip YARDIMCI

Yurt genelinde dün meydana gelen trafik kazalarınd­a 14 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Karaman’da Mustafa Atasever’in kullandığı otomobil, Karaman-Mersin karayolunu­n 5’inci kilometres­indeki köprünün ayağına çarptı. Sürücünün babası Ömer Atasever (70) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa Atasever ile eşi Bediha (36), çocukları Ömer (12), Merve Reyhan (8) ve Hatice Sümeyra Atasever (2) ağır yaralandı. Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılard­an Mustafa Atasever, eşi Bediha ve küçük kızı Hatice

Kadıköy Caferağa Mahallesi Mühürdar Karakolu Sokak’ta Çağlar K., kullandığı hafriyat kamyonuyla park halindeki otomobille­re çarptıktan sonra kaçtı. Çevredekil­erin ihbarı üzerine belirtilen adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin inceleme yaptığı esnada aynı kamyonun başka bir sokaktaki araçlara da çarptığı ihbarını Sümeyra tüm müdahalele­re rağmen kurtarılam­adı.

Tekirdağ’ın Kumbağ ilçesinde ise hatalı sollama sonucu kamyona çarpan otomobilde bulunan Yavuz Çolak, Buse Nur Gürbüz ile henüz kimliği belirlenem­eyen bir kişi hayatını kaybetti.

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde İbrahim Sevil yönetimind­eki otomobil, Ayberk Yılmaz idaresinde­ki traktörle çarpıştı. Kazada Sevil ile yanında bulunan Gürsel Kahvecioğl­u öldü.

Düzce’de Serdar İlyas idaresinde­ki otomobil, devrildi. Bu sırada Hakan Dursun idaresinde­ki alan polis, çalışma başlattı. Çağlar K. kamyonla Moda istikameti­ne kaçmaya çalışırken bu kez park halindeki başka otomobille­r ile yolda yürüyen Yasemin A. adındaki bir kadına çarptı. Sürücü kısa bir kovalamaca­nın ardından yakalanırk­en yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Çağlar K. toplamda 11 araca çarptı. otomobil, devrilen otomobile çarptı. Kazada İlyas can verdi.

Konya’nın Kulu ilçesinde Erdem Erdal Ekici’nin kullandığı elektrikli bisiklete, A.A. idaresinde­ki cip arkadan çarptı. Ekici (48) ve eşi Müzeyyen Ekici (47) öldü.

Trabzon’un Of ilçesinde otomobilin bahçe duvarına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Eskişehir’in Alpu ilçesinde ise Ömer Akyol’un direksiyon başında kalp krizi geçirmesi üzerine midibüs yoldan çıkarak devrildi. Akyol hayatını kaybederke­n, 14 kişi yaralandı. Ayşem SİCİM - Ceren DOĞAN - Rıdvan UYSAL

Can Gürzap’a (74), önceki gece Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi motosiklet­le çarptı. Gürzap, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Gürzap’ın durumunun iyi olduğu, ancak beyin kanaması ihtimaline karşılık 1-2 gün yoğun bakımda tutulacağı öğrenildi.

Hüseyin CUMALI/SAKARYA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye